- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Kommentti: NATO:n islamistinen Pyhä sota Lähi-idässä

Libyan sotaa on puolusteltu siviilien suojelemisella väkivallalta sekä demokratian ilosanoman tuomisena tyrannin kärsiville alamaisille.

On kuitenkin olemassa viitteitä siitä, että NATO yhteistyössä lännen tiedustelupalvelujen kanssa – mukaan lukien Israelin Mossad ja Turkki – värvää tälläkin hetkellä islamilaisia ”vapaustaistelijoita” useissa muslimimaissa kasvattaakseen uuden taistelijoiden sukupolven. Israelin tiedustelupalvelu vahvistaa, että uutta vapaustaistelijoiden ryhmää koulutetaan, ja että sitä aiotaan käyttää tulevissa NATO:n sotilaallisissa ”humanitaarisissa pro-demokratia-kampanjoissa”.

Israelin tiedustelun Debkafiles-sivusto kertoo elokuun 15.päivä Syyrian olevan kuin olevankin seuraava etappi NATO:n sotilaallisella kartalla. Siviilinä ja äitinä on vaikea uskoa sellaisten kampanjoiden hyvään lopputulokseen, jossa lännen sotilasliittouma NATO tekee yhteistyötä niiden tahojen kanssa, joita vastaan se aloitti sodan terrorismia vastaan: jihadisti-sissien, joiden kouluttajina ovat toimineet CIA, MI6 ja Mossad. Talibanien, joita Washington Post-lehti kertoo tuettavan Yhdysvaltain verodollareista.

On vaikea käsittää, miten kampanja auttaa äitejä, lapsia ja vanhuksia parempaan elämään niissä maissa, jotka länsi demokratisoi pommein, ohjuksin ja inhimillisellä hädällä. Joku kuitenkin hyötyy: sotateollisuus, energiayhtiöt ja ne, jotka ehtivät ryöstöretkelle. On mahdoton käsittää, että suvereenin valtion käsite ei merkitse useimmille enää mitään. Tai näin ainakin täytyy päätellä niistä olemattomista reak