- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

9/11 avaintodistajien mystiset kuolemat

Hollantilainen 9/11 rakennusten purkutöihin erikoistunut asiantuntija, Danny Jowenko menehtyi hiljattain auto-onnettomuudessa.

Jowenko oli yksi niistä asiantuntijoista, jotka olivat varmoja, että Word Trade Centerin WTC7-rakennuksen romahtaminen oli seurausta räjähdysaineiden käytöstä. Heti WTC7 romahduksesta tallennetun nauhan nähtyyn Jowenko totesi romahduksen olleen niin kontrolloitu, että sen toteuttamiseen on tarvittu joukko räjähdys- ja rakennusalan ammattilaisia.

Toinen tärkeä WTC-iskujen avaintodistaja, Barry Jennings, kuoli niin ikään varsin mystisissä olosuhteissa vuonna 2008. Jennings työskenteli WTC7-tornien turvallisuuskoordinaattorina ja oli töissä myös kohtalokkaana päivänä 11. syyskuuta 2001. Jennings oli rakennuksen sisällä kuulleessaan räjähdyksen ja hänen mukaansa romahduksen aiheutti sisälle asennetut räjähteet.

Jennings kuoli tuntemattomasta syystä 53-vuoden ikäisenä. Viranomaiset väittävät kuolinsyyn olleen sydänkohtaus.

Jowenkon ja Jenningsin lisäksi suuri joukko asiantuntijoita eri aloilta on sitä  mieltä, ettei WTC-tornien romahdus johtunut niihin osuneista lentokoneista eikä myöskään osumia seuranneista tulipaloista.

Lähes 40% USA:n kansalaisista uskoo hallituksen suunnitelleen 9/11iskut itse saadakseen oikeutuksen uudelle sodalle Lähi-idässä.

Lähteet:

http://rughead.puheenvuoro.uusisuomi.fi/78656-hollantilainen-rajahdysaine-expertti-kuollut-auto-onnettomuudessa-wtc-iskujen-kriitikko-kuollu [1]

http://www.prisonplanet.com/expert-who-concluded-wtc-7-was-a-controlled-demolition-killed-in-car-accident.html [2]

http://www.veteranstoday.com/2011/07/23/dutch-demolition-expert-danny-jowenko-dies-in-car-crash/ [3]

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/skeptgal.html [4]

http://www.groundreport.com/US/Barry-Jennings-Key-9-11-Witness-Dies/2869565 [5]