- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

6 terveysskandaalia, joista Yhdysvaltain hallitus ei halua sinun tietävän

Ihmiset eivät muista – kuinka yleinen ja kuinka naurettava ongelma. Mutta mikä pahinta, se ei edes ole heidän oma vikansa.

Valtamedia yksinkertaisesti vaikenee suurimmista skandaaleista. Tosin massat unohtavat kovimmat opetukset, ja jatkavat syöden ja juoden ja käyttäen reseptillä kemikaaleja, jotka sekoittavat heidän aivotoimintaansa. Ihmiset eivät enää kykene ajattelemaan selkeästi, vielä vähemmän muistamaan hallituksen ja rikollisen lääketeollisuuden tekemiä hirveyksiä. He voivat toistaa samat teot kerta toisensa jälkeen. He pitävät muutaman vuoden taukoa, jotta ihmiset ehtivät unohtaa.

Tottakai ihmiset muistavat yksittäisiä historiallisia tapauksia, mutta eivät usko että samanlainen kohtalo uhkaisi heitä. Ihmiset kyllä tietävät, että roskaruoka aiheuttaa terveysongelmia, mutta he eivät tiedä että reseptilääkkeet ovat suurin yksittäinen kuolinsyy ja sairauksien aiheuttava Yhdysvalloissa. Amerikkalaiset pelkäävät tartuntatauteja, missä ei ole mitään väärää. Lääketeollisuus lietsoo pelkoa ammattimaisesti ja valmistaa rokotteita, jotka aiheuttavat enemmän ongelmia kuin sairaudet joita niillä yritetään ehkäistä. Koska suurin osa ihmisistä elää kuplassa, he menevät lähimpään kauppaan tai lääkärin vastaanotolle. Sieltä he saavat yhä lisää elohopeaa, formaldehydiä, alumiinia ja natriumglutamaattia. Ja kyllä, joka kolmas amerikkalainen kärsii soluperäisestä ”sairaudesta” joka on parannettavissa. Puolet näistä ihmisistä kuolee täysin hoidettavissa olevaan tautiin, eivätkä he edes tiedä tai kokeile luonnollisia vaihtoehtoja, jotka ovat olleet olemassa ja joita on käytetty menestyksekkäästi tuhansien vuosien ajan. Todella surullista ja äärimmäisen ikävää.

Maailman maiden hallitukset ovat tienneet 40 vuoden ajan, että tuhkarokkorokote aiheuttaa neurologisia vauriota jotka eivät parane koskaan. Mistä tämä johtuu? Monet rokotteet sisältävät antibiootteja. Antibioottikuurilla olevalle lapselle annetaan lisää rokotuksia, jotka vaurioittavat immuunijärjestelmää ja mahdollistavat injektoitavien elävien virusten aiheuttaman epäluonnollinen, ylimitoitetun immuunivasteen joka vauriottaa keskushermostoa ja aivoja pysyvästi.

Tiesitkö, että rokottamisen tarkoituksena ei ole ehkäistä tartuntoja? Pitää paikkansa. Itse asiassa rokotuksen jälkeinen asymptomaattinen infektio tehostaa ja pitkittää immuunivastetta, mikä vahingoittaa myeliinikerrosta, saaden aikaan kroonisen infektion. Aiheuttajina elävät virukset, joita rokote sisälsi.

Oletko koskaan kuullut Vioxxin tarinaa? Todennäköisesti et, vaikka kyseessä on tunnettu reseptilääke. Vioxxin tapaus on täydellinen esimerkki siitä kuinka synteettiset lääkkeet lähes aina pahentavat asioita. Vioxx (rofekoksibi) on tulehduskipulääke, jota on määrätty yli 2 miljoonalle ihmiselle, jotka kärsivät nivelereuman aiheuttamasta yleisestä kivusta ja jäykkyydestä tai leikkauksen jälkeisestä kivusta.

Vioxxin tunnettuja sivuoireita ovat muun muassa vatsakipu, verioksennus, veriuloste, selittämätön painonnousu, flunssan kaltaiset oireet ja epätavalliset mustelmat tai verenvuodot. Tästä huolimatta ihmiset halusivat ottaa ihmelääkettä parantaakseen kehnon ruokavalionsa, joten lääkärit määräsivät muutaman miljoona reseptiä, eikä kukaan kysynyt kysymystäkään. Kun valmistajan, Merckin, tutkimus osoittautui vääristetyksi, ihmiset alkoivat kysyä kysymyksiä. Tämä tapahtui oikeussaleissa, joissa päätettiin saisivatko kuolleiden potilaiden perheet miljardikorvaukset. Kahden tutkimuksen mukaan Vioxx on ollut ehkäpä historian vaarallisin lääke omassa lääkekategoriassaan.

Jos kärsit lähi- tai kaukomuistin menetyksestä, on parempi hoitaa asia kuntoon ennen kuin on liian myöhäistä. On aika puhdistaa elimistö kemikaaleista jotka laskevat älykkyysosamäärää ja jouduttavat muistinmenetystä. On aika paljastaa kemikaalilääkkeiden todellinen historia, joka on pimitetty massoille suunnatuista historian ja lääketieteen kirjoista. On aika oppia ja olla unohtamatta kuutta lääkeskandaalia, jotka Yhdysvaltain hallitus haluaa sinun unohtavan tai joista sinun ei tarvitsisi edes tietää:

1. Tuhkarokkoskandaali: Vuodesta 1972 lähtien Ison-Britannian hallitus on tiennyt, että MPR-rokote voi aiheuttaa subakuuttia sklerosoivaa panenkefaliittia (SSPE). Se on rappeuttava aivotulehdus, joka vaikuttaa lapsen muistiin, käyttäytymiseen ja koordinaatiokykyyn. Tauti aiheuttaa kohtauksia, sokeuttaa ja johtaa lopulta kuolemaan.

2. Vioxxin kauhutarina – yksi historian vaarallisimmista lääkkeistä, joka aiheutti tuhansille ihmisille sydänvaivoja ja aivohalvauksia!

3. Järjetön guatemalalainen lääketieteellinen koe viattomilla ihmisillä, jossa Yhdysvaltain hallitus tartutti miehille kupan ja antoi heidän kärsiä.

4. CDC valehteli ja sanoi poistaneensa elohopean (tiomersaali) rokotteista, vaikka sitä on ainakin kuudessa rokotteessa. Esimerkiksi tietyt influenssarokotteet sisältävät elohopeaa 25 000 kertaa enemmän kuin mitä Ympäristövirasto on asettanut raja-arvoksi vedelle. CDC suosittelee niitä raskaana oleville naisille ja vastasyntyneille!

5. Yli vuosikymmenen ajan CDC on vannonut, että rokotteet eivät aiheuta autismia. Tämä siitäkin huolimatta, että heidän oma tutkimusryhmänsä havaitsi, että MPR-rokote nosti autismitapausten määrää afrikkalaisamerikkalaisilla pojilla, jotka rokotettiin ennen kolmen vuoden ikää.

6. Tappavaa talidomidia käytetään edelleen kemoterapialääkkeenä, vaikka se aiheuttaa epämuodostumia ja kehityshäiriöitä sikiöille.

Liika on liikaa, on aika suhtautua terveyteen uudella tavalla; on aika lopettaa kemiallinen kidutuskampanja! Toisen maailmansodan jälkeen amerikkalainen lääketiede otti käyttöön kolmikärkisen lähestymistavan, jolla poliitikoista tulisi sikarikkaita. Näitä ”kärkiä” olivat lääkkeet, rokotteet ja kemoterapia. Ihmiset ajettaisiin käyttämään hyödyttömiä lääkkeitä myrkyllisellä ruoalla ja pelottelemalla tartuntataudeilla. Tämä toimi yhdeksässä tapauksessa kymmenestä. Kaikki luonnonmukaisesti tuotettu ja luonnollinen ruoka tultaisiin sivuuttamaan. Vain reseptilääkkeet, rokotteet ja kemoterapia olisivat sallittuja ja suositeltuja hoitomuotoja, sivuvaikutuksista ja hoidon toimivuudesta riippumatta. Vertaisarvioiduista tutkimuksista tuli pelkkä vitsi. Lääkeyhtiöt ja suuryritykset tekaisivat tulokset ja tarjosivat vääristeltyä tilastotietoa. Heidän maksetut apurinsa ja hännystelijänsä (toimittajat, akateemikot ja ”julkiset” tieteilijänsä) toistaisivat heidän valheitaan ja propagandaansa rahaa vastaan.

Skandaalit olkoon todisteita, älä anna historian toistaa itseään. Olet oman itsesi paras puolustaja. Perehdy aiheeseen ja toimi sen mukaisesti.

 

Lähde: NaturalNews [1]

Lue myös:

Video: Lääketeollisuus on pahempi kuin mafia! [2]
Lääketeollisuus selviää murhastakin [3]
Hallituksen rokoteasiantuntijat myöntävät MPR-rokotuksen aiheuttaneen autismia [4]
Autismin syynä elohopea ja rokotukset? [5]