- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Ukrainaa hallitsee juutalaismafia, ei Volodymyr Zelenskyi 

Referoimme jäljempänä  poliittisen konkarin Paavo Väyrysen blogi –kirjoitusta Ukrainaa hallitsevat oligarkit – ei Volodymyr Zelenskyi , [1] ja olemme päätyneet samaan johtopäätökseen, mutta nimeämällä tietyt toimijat mielestämme niihin oikein sijoittuvilla termistöillä. 

Väyrynen kirjoittaa: 

Kun Venäjä oli hyökännyt Ukrainaan, länsimaissa ajateltiin, että presidentti Vladimir Putinin asemaa voitaisiin horjuttaa kohdistamalla kovat pakotteet venäläisiin oligarkkeihin. 

Tämä oli väärä laskelma. Ei Putin ole ollut eikä ole riippuvainen oligarkeista. 

Tultuaan Boris Jeltsinin kaoottisen kauden jälkeen presidentiksi Vladimir Putin pani oligarkit järjestykseen. Venäjällä toimii poliittinen järjestelmä, jossa Putinin johtamalla ”Yhtenäinen Venäjä” -puolueella on nyt ehdoton valta-asema. 

______ 

[Magneettimedian toim. huom.: 

Putin laittoi juutalaismafian järjestykseen, sillä oligarkit muodostavat Venäjän ja Ukrainan juutalaismafian. Vaikka Putin pisti aisoihin tiettyjä juutalaismafian toimijoita kuten esimerkiksi Mihail Hodorkovskin, jäi mafian pesäkkeitä jäljelle. Esimerkiksi sionistirikollinen Aleksei  Navalnyi [2], jolla on yhteydet Venäjän juutalaisiin talousrikollisiin kuten esimerkiksi yllä mainittuun Mihail Hodorkovskiin, joka oli perustanut Avoin Venäjä -säätiön, jonka esikuvana oli juutalaisen George Sorosin [3] perustama Open Society Institute. Avoin Venäjä Säätiön [4] hallituksen [5] muodostavat tai muodostivat Arthur Hartman, Mihail Hodorkovski, Henry Kissinger, Mihail Piotrovski ja Jacob Rothschild.   

Mutta nyt todellakin vaikuttaa siltä, että Putinin johtama ”Yhtenäinen Venäjä” – puolue sekä Putin ovat valinneet isänmaansa puolustamisen juutalaismafian hallitsemaa Ukrainaa vastaan.] 

Toisin on tilanne Ukrainassa. 

Ukraina on läpeensä korruptoitunut maa, jossa sekä taloudellista että poliittista valtaa käyttävät oligarkit. Heillä on omat edustajansa parlamentissa, ja joillakin heistä on ollut jopa omia sotajoukkoja, oma armeija. 

Myös Volodymyr Zelenskyin valinta presidentiksi oli osa oligarkkien välistä valtataistelua. 

Zelenskyin presidentiksi nostanutta tv-sarjaa ”Kansan palvelija” esitettiin miljardööri Ihor Kolomoiskyin omistamalla televisiokanavalla. Hän halusi syrjäyttää edellisen presidentin, oligarkki Petro Porošenkon, jonka kanssa hänellä oli pahoja riitoja. 

”Kansan palvelija” -TV-sarja on nähtävissä Suomessakin Ylen Areenassa. Siinä Volodymyr Zelenskyi esittää opettajaa, joka nousee presidentiksi pannakseen oligarkit järjestykseen. 

Tultuaan presidentiksi Zelenskyi yritti lupaustensa mukaisesti rajoittaa oligarkkien valtaa, mutta epäonnistui tässä pahasti. 

Ukrainassa käyty sota on saanut Volodymyr Zelenskyin kasvot, mutta valta on ollut ja on oligarkkien käsissä. 

______ 

[Toim. huom.: Todellakin Ukrainassa sekä taloudellista että poliittista valtaa käyttävät oligarkit eli juutalaismafia. 

Näille väittämille esitämme hieman taustaa: 

 Juutalaistaustainen [6] Victoria Nuland toimi [7] Yhdysvaltain poliittisten asioiden aliulkoministerinä vuosina 2013–2017 Barack Obaman ja Donald Trumpin hallinnoissa. Nuland oli yksi niistä poliittisista toimijoista, jotka ryöstivät Ukrainan poliittisen ja taloudellisen hallinnon läntisille ylikansallisille rahoituslaitoksille ja finanssi-imperiumeille. Nuland [8] ja muut hänen kaltaisensa vallankaappauskeinottelijat jankuttivat sitä, että Ukrainan hallituksen on toteutettava “tarvittavat” uudistukset. Näillä “tarvittavilla” uudistuksilla tarkoitetaan siis IMF:n ajamia taloudellisia rakenneuudistuksia. 

Yhdysvaltalaiset poliittiset toimijat vaikuttivat 2014 Ukrainan uuden hallituksen kokoonpanoon ja 6. helmikuuta 2014 kiihtyivät Ukrainan hallituksen vastaiset mielenosoitukset. Tässä tilanteessa vuoti julkisuuteen Yhdysvaltain aliulkoministerin juutalaisen Victoria Nulandin ja Yhdysvaltojen Ukrainan suurlähettilään Geoffrey Pyattin välinen puhelu. Puhelussa [9] nämä viranhaltijat suunnittelevat muiden muassa siitä, että keistä opposition edustajista pitäisi koota uusi hallitus. Molemmat, sekä Nuland että Pyattin olivat yhtä mieltä siitä, että  juutalaistaustaisen [10]  Arseniy [11] Yatsenyuk [12]in täytyisi päästä johtoon. Puhelussa sovittiin myös, että joku ”korkean profiilin” henkilö otettaisiin mukaan edistämään asioita. Tämä henkilö oli Joe Biden.  Juutalaismafia siis kaappasi Ukrainassa poliittisen ja taloudellisen vallan.   

Yllä olevaan otsikkoon viitaten selvää on, että todellisuudessa juutalaismafia syrjäytti Janukovytšin hallinnon Washingtonin Euraasian politiikan avulla. Yhdysvaltojen Pro-Israel lobby, jota kutsumme myös juutalaismafiaksi, muodostavat uskomattoman tehokkaan poliittisesti organisoituneen verkoston [13], jonka tavoitteena on vaikuttaa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikkaan.   Mielenkiintoista on, että Ukrainasta muodostui Israelin ohella ainut valtio, jossa sekä presidentti että pääministeri olivat juutalaisia.] 

Referoimme lopuksi Väyrysen kirjoitusta: 

Väyrysen mukaan Presidentiksi päästyään Volodymyr Zelenskyi työskenteli varauksettomasti  parantaakseen maansa suhteita Venäjään. 

Zelenskyi yritti toteuttaa Minsk II -sopimuksen uudistamalla Ukrainan perustuslakia siten, että itäisen Ukrainan ns. separatistialueille olisi annettu laaja itsehallinto. 

Väyrynen jopa toteaa, että mahdollisesti Zelenskyi olisi ollut valmis myös luopumaan Ukrainan tavoitteesta liittyä sotilasliitto NATOon ja turvaamaan venäjän kielelle virallisen aseman. 

Mutta oligarkkien eli juutalaismafian hallitsema parlamentti ei kuitenkaan suostunut näitä muutoksia hyväksymään. 

Mafia ei ilmeisesti päässyt yksimielisyyteen muiden muassa Saksan ja Ranskan vetoomuksien hyväksymisestä sodan alkamisen estämiseksi Venäjän ja Ukrainan välillä 24 helmikuuta. 

————– 

Väyrysen mukaan Ukraina on voittanut ylivoimaisesti konfliktin yhteydessä syntyneen informaatiosodan. Tämä pitää täysin paikkansa, sillä juutalaismafian kontrolloimat  valtamediat sekä Ukrainassa että länsimaissa, ja etenkin Suomessa ovat rummuttaneet kiihkeästi totuuden ulottumattomissa olevaa sotapropagandaansa, kiinnittämättä ylipäätään mitään huomiota siihen, miksi Venäjän sotaoperaatiot ovat käynnissä Ukrainassa? 

Venäjän sotaoperaatiot, jotka ovat luonteeltaan puolustuksellisia, käynnistyivät Ukrainassa sen tähden, että tämä valtio on todellisuudessa transatlanttisen liittouman puskurivyöhyke Venäjää vastaan. NATOn laajentuminen aina Venäjän rajoille saakka uhkaavineen ohjustukikohtineen ja lännen militarisoidun Ukrainan hallituksen joukkojen kohdistamat terroristiset väkivaltaisuudet Donetskin kansantasavaltoja vastaan ovat syinä kyseisille Venäjän operaatioille Ukrainassa. 

Juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskyi on todellakin kohotettu julkisuudessa maansa tehokkaaksi markkinoijaksi eli PR-mieheksi, kuten Väyrynen sanookin. Zelenskyi ei ole vain maansa juutalaismafian marionetti, vaan myös Israelin sekä sionistisen Yhdysvaltojen marionetti, jonka ammattinäyttelijän taitoja ja lahjakkuutta nyt hyödynnetään. 

————- 

Näemme, kuten Paavokin toteaa sodan jatkuvan ja laajentuneen (proxy war), jossa ukrainalaiset taistelevat Yhdysvaltain ja sen liittolaisten puolesta. 

On tarjolla vaara, että taistelut laajenevat suursodaksi ja jopa kolmanneksi maailmansodaksi. 

Sekä Ukrainan että Venäjän tulisi pyrkiä välittömästi sodan lopettamiseen ja neuvottelujen käynnistämiseen, toteaa Väyrynen. 

 

Loppupäätelmä 

Väyrynen on oikeassa siinäkin, että nyt leijuu kolmannen maailmansodan uhka Euroopassa. Pahinta on, että maailmansota ei tapahdu ilman erittäin laajasti tuhoa tuottavia aseita. Jos Venäjän rajojen tuntumaan sijoitetaan hypersoonisia ohjuksia saavuttaisivat ne Moskovan 3-4 minuutissa, mikä olisi hyvin todellinen uhkatekijä.  Suomen lisäksi Washington tavoittelee ohjustukikohtia myös Ruotsiin sekä Baltian maihin. Yhdysvaltojen ohjustukikohtia sijaitsee jo Puolassa ja Romaniassa.   

Nämä juuri yllä mainitut seikat ja se, että tietyt NATO-maat, Suomi mukaan lukien, aseistavat Ukrainaa Venäjää vastaan, tarkoittaa totaalista sotaa, joka pyrkii laajentumaan kohti kolmatta maailmansotaa. Tähän viitaten Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin [14] mukaan yllä esitetty vaara on erittäin todennäköinen.   

Tämä tarkoittaa sitä, että tietyt NATO-maat ovat sodassa Venäjää vastaan, ja näihin Venäjää vastaan sotiviin maihin on liittynyt myös Suomi. Suomi luonnollisesti kuuluu Venäjää vastustaviin maihin sen tähden, että Suomen maanpettureista muodostuva poliittinen koneisto ajaa Venäjä vihamielistä politiikkaa. NATO-kiihkoisimmat ja Venäjä vihamielisimmät poliitikot löytyvät kokoomuksesta, vihreistä ja perussuomalaisista. Näiden puolueiden tietyt edustajat ovat ujuttanee Suomen Maailman talousfoorumin ja YK:n Agendan 2030 totalitaristisiin tavoitteisiin. Meidän suomalaisten on nyt tehtävä kaikkemme, että kansanpetturipoliitikot eivät pystyisi liittämään Suomea NATOon, sillä se olisi Suomen ja osittain suomalaisten perikato, kuten olemme useissa Magneettimedian artikkeleissa selvittäneet. Mutta tästä ei selvitä ilman radikaaleja toimenpiteitä, se lienee selvää. Informaatiosotaa ainakin voidaan käydä, ja on esitetty sotilaspassien luovuttamista sotilaspiirien esikuntiin sekä adressien lähettämistä Unkarin ja Turkin johtajille, jotta nämä esittäisivät vastalauseen Suomen mahdollisesta NATOon liittymisestä.   

Markku Juutinen 

Alkuperäinen kirjoitus: 

Paavo Väyrynen » Ukrainaa hallitsevat oligarkit – ei Volodymyr Zelenskyi (paavovayrynen.fi) [1] 

Magneettimedian toimittajan lähteet: 

More Links Uncovered Between George Soros and – 知乎 (zhihu.com) [2] 

The Real Crime of M. Khodorkovsky, by F. William Engdahl (voltairenet.org) [3] 

This man is now the people’s billionaire (telegraph.co.uk) [4] 

Sherwin Nuland – Surgeon – Why I had to change my name – Web of Stories [6] 

Victoria Nuland (brookings.edu) [7] 

What You Should Really Know About Ukraine – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization [8] 

U.S. Points to Russia as Diplomats’ Private Call Is Posted on Web – The New York Times (nytimes.com) [9] 

Ev_2.indd (politikym.net) [10] 

Ukrainian Jews want mayor charged for slurs – Jewish Telegraphic Agency (jta.org) [11] 

John Mearsheimer and Stephen Walt · The Israel Lobby: the Israel Lobby · LRB 23 March 2006 [15] 

April 26, 2022 Russia-Ukraine news (cnn.com) [14]