- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

3D-malli paljastaa Auschwitzin kaasukammiohuijauksen

Artikkelin kirjoittaja Eric Hunt on nuoresta iästään huolimatta kansainvälisesti tunnettu holokaustirevisionisti, jonka tunnetuimpia teoksia ovat videot Last Days of the Big Lie [1] sekä Jewish Gas Chamber Hoax [2].

Amerikanjuutalaiset [3] painostusjärjestöt, Internet-palvelut ja sosiaalisen median omistavat suuryhtiöt ovat käyneet aktiivista taistelua Huntia vastaan. Hänen HolocaustHoaxMusem-verkkosivu on suljettu ja PayPal-tili jäädytetty juutalaisia raivostuttavan materiaalin vuoksi. Huntin projekteihin voi kuitenkin lahjoittaa rahaa Google Walletin kautta tunnuksella ”[email protected]”.

Huntin dokumentit ovat levinneet nopeasti, minkä vuoksi hänet on yritetty hiljentää jopa tuomioistuimessa. Hunt määrättiin lähes kahdeksi vuodeksi tutkintavankeuteen [4] muutamia vuosia sitten, kun hän oli yrittänyt haastatella tunnettua holokaustihuijari Elie Wieseliä [5]hotellissa. Oikeuden mukaan Hunt syyllistyi ”viharikokseen” tarttumalla Wieseliä käsivarresta ja kyseenalaistamalla tämän holokaustitarinat.

Seuraava artikkeli käsittelee Auschwitzin työleirin [6] krematorio I:n ruumishuonetta ja rakennuksen katossa olevia reikiä. Hunt todistaa, ettei reikiä voitu käyttää Zyklon B –rakeiden pudottamiseen kuten valtavirtahistoria väittää. Artikkeli perustuu Huntin tulevaan revisionistiseen videosarjaan.

"Uudelleenrakennettu" krematorio I. SS-sairaala sijaitsee suoraan sen takana. [7]

”Uudelleenrakennettu” krematorio I. SS-sairaala sijaitsee suoraan sen takana.

 

Auschwitzin krematoriohuijaus

Kuten monet revisionistit ovat jo aiemmin todistaneet, Auschwitzin krematorio I:n ruumishuoneen katossa olevat neljä aukkoa eivät ”sovi” rakennuksen alkuperäiseen rakenteeseen. Rakennusta remontoitiin ja muokattiin sodan jälkeen, ja aukot sopivatkin hyvin ruumishuoneen sodanjälkeiseen rakenteeseen.

Auschwitz-museo väittää, että nämä olivat aukkojen alkuperäiset sijainnit. Tarinan mukaan saksalaiset tukkivat aukot myöhemmin, kun he päättivät muutta krematorion sitä vastapäätä sijaitsevan SS-sairaalan väestönsuojaksi.

Neuvostomiehityksen aikana Auschwitz-museo päätti avata aukot ”uudelleen”. Museovieraille väitettiin, että saksalaiset olivat tukkineet ne. Revisionistien mukaan aukkoja ei ollut olemassakaan ennen neuvostomiehitystä.

Vuosikymmenten ajan museo-oppaat ja valtavirtahistorioitsijat väittivät, että nykyinen krematorio I –rakennus on juuri sellainen kuin se oli saksalaisten aikana. Sittemmin valtavirtahistoria on tehnyt pienen myönnytyksen. Nykyään Auschwitzissa on kyltti, jonka mukaan krematorio I:n rakenne muuttui sekä sodan aikana että sen jälkeen. Tästä saamme kiittää revisionisti Robert Faurissonia [8], joka toi rakennuksen alkuperäiset piirustukset julki.

Kyltti myöntää, että krematorio I:n rakennetta muokattiin sodan jälkeen. [9]

Kyltti myöntää, että krematorio I:n rakennetta muokattiin sodan jälkeen. Kuvia saa suurennettua klikkaamalla.

auschwitz crema1 descriptive plaque [10]

Ensimmäisessä yllä olevassa kyltissä – joka pystytettiin vain muutamia vuosia sitten – kerrotaan, millainen rakenne oli alunperin, väitettyjen ”kaasutuksien” aikana ja nykyään.

Museon kyltti myöntää: ”Sodan jälkeen Auschwitz-museon työntekijät rakensivat monia kaasukammion ja krematorion osia uudelleen. Työntekijät rakensivat savupiipun ja kaksi polttouunia alkuperäisistä materiaaleista. Lisäksi monet kaasukammioiden kattojen aukot rakennettiin uudelleen.”

3D-malli krematorio I:n tärkeistä osista osoittaa, että museo valehtelee.

Mallissa ”kattoa” on madallettu, jotta katsoja näkee väliseinien sijainnin. Piirustuksen yläosa kuvaa uunihuonetta ja pienempiä huoneita – ne eivät ole osa 3D-mallia.

Rakenne väitettyjen "kaasutusten" aikana. [11]

Rakenne väitettyjen ”kaasutusten” aikana.

Tämä on osa krematorio I:tä väitettyjen ”kaasutusten” aikana. Väitetyt Zyklon B –aukot näkyvät katossa. Alkuperäisten saksalaispiirustusten mukaan kyseessä oli ruumishuone, mutta valtavirtahistorioitsijat väittävät sen olleen todellisuudessa ”kaasukammio”. Jos ruumishuone olikin kaasukammio, missä todellinen ruumishuone sijaitsi? Kukaan ei tunnu tietävän.

Ruumishuone on leveä suorakaiteen muotoinen huone. Kuten yllä olevasta kuvasta näkee, aukot on sijoitettu kummallisesti – ne eivät ole huoneen keskiössä.

Alla olevassa kuvassa olemme ympyröineet erityisen oudossa paikassa sijaitsevan aukon. Se on lähes kiinni väliseinässä, joka erottaa ruumishuoneen pesuhuoneesta, sekä ovessa, joka johtaa uunihuoneeseen.

E Hunt_holes 2 [12]

Aukko on erittäin lähellä seinää, joka erotti ruumishuoneen pesuhuoneesta.

E Hunt_holes 3 [13]

Valokuva aukosta, joka sijaitsee hyvin lähellä alkuperäistä väliseinää ja ovea.

Valokuvassa vasemmalla oleva poikkipuu on jäännös väliseinästä. Neuvostosotilaat purkivat seinän vallattuaan leirin.

Krematorio I muutettiin väestönsuojaksi SS-sairaalan henkilöstölle. Sairaala sijaitsi krematoriorakennusta vastapäätä. Kuten näemme, rakennukseen lisättiin monia väliseiniä, uusi sisäänkäynti sekä ilmalukko oikeaan päätyyn. Ruumishuoneesta (eli väitetystä kaasukammiosta) uunihuoneeseen johtanut oviaukko muurattiin umpeen.

Väestönsuojan rakenne. [14]

Väestönsuojan rakenne.

Auschwitz-museon nykyinen rakenne. [15]

Auschwitz-museon nykyinen rakenne.

Nykyinen rakenne on mielenkiintoinen. Museo purki vahingossa liikaa seiniä! Ruumishuoneen ja pesuhuoneen toisistaan erottava seinä otettiin pois. Nyt katon aukot ovat kuitenkin symmetrisesti huoneen keskellä!

Carlo Mattognon mittausten mukaan ylhäällä vasemmalla ja alhaalla oikealla olevat aukot ovat molemmat 5,1 metrin päässä seinistä. Mikäli aukot kuitenkin lisätään alkuperäisiin pohjapiirroksiin, symmetria katoaa; ylhäällä vasemmalla oleva aukko on tällöin lähes kiinni väliseinässä.

Kun tarkastelemme nykyistä pohjapiirrosta, jossa ruumishuoneen ja pesuhuoneen toisistaan erottava seinä on purettu, kaksi muutakin aukkoa ovat symmetrisesti 7,1 metrin päässä seinistä. Yhtä seinistä – väestönsuojan sisäänkäynnin ilmalukon seinä – ei kuitenkaan ollut rakennuksessa silloin, kun ”kaasutusten” väitettiin tapahtuneen! Toinen seinä on puolestaan vastapäätä sijaitseva pesuhuoneen takaseinä.

E Hunt_holes 6 [16]

Toisin sanoen Auschwitzin krematorio I:n ”Zyklon B –aukot” sijaitsevat symmetrisesti keskellä ”kaasukammiota” vain sodanjälkeisissä pohjapiirroksissa.

Neuvostosotilaat löysivät SS-sairaalan väestönsuojan, jossa oli leikkaussali sekä pesuhuone vessoineen ja pesualtaineen. Sairaalaa ei voinut siis sellaisenaan käyttää saksalaisvastaisen propagandan tekemiseen.

Neuvostosotilaat päättivät lisätä savupiipun paikkaan, jonka läheisyydessä oli aiemminkin sijainnut savupiippu. He rakensivat uudet polttouunit [polttouuneja tarvittiin sodan aikana hygieniasyistä, sillä kulkutaudit tappoivat niin leireillä kuin rintamalla. Suom. huom.] viereiseen uunihuoneeseen.

Yhtä lukuunottamatta kaikki väestönsuojan väliseinät purettiin. Vahingossa neuvostosotilaat purkivat yhden seinän liikaa – sen, joka erotti ruumishuoneen pesuhuoneesta ja joka oli pystyssä väitettyjen ”kaasutusten” aikaan. Myös pesuhuoneen vessat ja altaat poistettiin.

Neuvostosotilaat eivät purkaneet ilmalukkoa. Vuosikymmenten ajan Auschwitz-vieraille valehdeltiin, että se oli ”uhrien sisäänkäynti”, vaikka sitä ei ollut olemassakaan väitettyjen kaasutusten aikaan. Auschwitz-vieraat ohjattiin ilmalukkoon Rudolf Hössin väitetyn hirttopaikan kautta. Myöskään hirttolavaa ei ollut olemassa ”holokaustivuosina”.

Krematorio I:n ”Zyklon B –aukot” ovat väärennöksiä. Todisteiden väärentäminen on äärimmäisen vakava rikos!

Holokaustihuijarit tekivät kuitenkin karkean virheen sijoittamalla aukot erittäin huolimattomasti. Aukot eivät ole keskellä alkuperäistä ruumishuonetta. Niiden sijainti osoittaa, etteivät neuvostosotilaat ”avanneet niitä uudelleen”. Reiät tehtiin sodan jälkeen keskelle rakennusta, josta alkuperäisestä pohjapiirroksesta poiketen puuttui yksi väliseinä ja johon oltiin lisätty ilmalukko väestönsuojaa varten.

Auschwitzin krematorio I:n katon aukoilla ei siis ole mitään tekemistä Zyklon B:n kanssa. Ne ovat keinotekoista sotapropagandaa.

 

Alkuperäinen artikkeli julkaistu Carolyn Yeagerin verkkosivuilla [17].

 

Carlo Mattognon tutkimus Auschwitzin krematorio I:stä on saatavilla HolocaustHandBooks.com [18]-sivuilla.

Lue lisää osoitteesta: GasChamberHoax.com [19] ja HolocaustDocumentaries.com [20]

Lue myös:

”Holokausti kulkee geeneissä” – korvausmaksuja vielä sukupolvien ajan? [21]
Kiista ”holokaustin” todenperäisyydestä [22]
Video: 86-vuotias rouva kumoaa holokaustimyytin Saksan televisiossa [23]
Holokausti on huijaus [24]
Kriittistä holokaustitutkimusta: ihmisrasvan kerääminen polttokuopista [25]
Kriittistä holokaustitutkimusta: Mengelen kokeet Auschwitzissa [26]
Eliitin Auschwitz-juhla lähestyy [27]
Video: holokaustikriittisyys auttoi juutalaista löytämään ”murhatut” sukulaiset [28]
Ilse Koch ei ollut ihmishirviö [29]
”Holokausti” ja Euroopan politiikka – kaksi tärkeää videota [30]
Ukrainan kansanmurhan muistelu loukkaa juutalaisjärjestöä [31]