- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Juutalaismafian hirviömäinen maailmanvalta

Globaalit omaisuudenhoitoyhtiöt, kuten esimerkiksi BlackRock ja Vanguard, muodostavat kätketyn monopolin globaalien omaisuusomistuksien ja keskitetyn mediaan kohdistuvan vaikutuksensa ansiosta. Täten heillä on valtava hegemonia [1] manipuloida ja hallita suurta osaa maailman taloudesta ja tapahtumista sekä maailman näkemyksistä.  Tähän hegemoniaan liittyen muiden muassa ilmastomuutoksen “uhkien”  varjolla toimivaan Ponzi-huijaukseen ovat liittyneet esimerkiksi juutalaisen Klaus Schwabin perustama Maailman talousfoorumi  (WEF), TCFD ja BlackRock, joka toimii siinä omaisuudenhoitajana keräten maailman varat haltuunsa eli juutalaismafian taskuihin. 

                                   ______________ 

Johtavan kansainvälisen talouslehden Financial Timesin [2] (FT) mukaan BlackRockista  on muodostunut ”maailman uusi vampyyrimustekala”. Alun perin ”vampyyrimustekalaksi” nimitettiin Goldman Sachsia, joka oli 2008–2009 globaalin finanssikriisin pääsyyllinen. Lisänimellä viitataan siihen, että juutalaispankki oli levittäytynyt lonkeroineen kaikkialle maailmaan ja imien samalla kansakuntien veren kuiviin.

Tohtori Joseph Mercolan artikkelissa, The Same Shady People Own Big Pharma and the Media [3], globalresearch-sivustolla 29. heinäkuuta 2021 käsiteltiin kahden omaisuudenhoitoyhtiön  toimintaa ja omistussuhteita. Mercola mukaan nämä kaksi yhtiötä, BlackRock (BR) ja Vanguard (V) omistavat suurelta osin ylikansallisen lääketeollisuuden jätin Big Pharman ja länsimaisen valtamedian. 

Mercolan julkaisusta kirjoitettiin Magneettimediassa 27.11.2021 artikkelissa nimellä MAAILMAN OMISTAJAT [4]. Mercolan englannin kielinen kirjoitus sisältää lähteet, jotka paljastavat muiden muassa sen kuinka nämä kaksi hirviöyhtiötä sekä BR että V omistavat ja vaikuttavat tehokkaasti globaaliin lääketeollisuuteen sekä länsimaiseen massamediaan. Mutta tämä ei suinkaan riitä. Näistä hirviöistä toinen, nimittäin BR tekee myös saumatonta yhteistyötä keskuspankkien kanssa ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvaltain keskuspankin, joka on yksityinen taho, ei liittovaltion. BR lainaa rahaa keskuspankille, toimii sen neuvonantajana ja kehittää keskuspankin ohjelmistoja.   

Yllä olevan viitaten emme tässä artikkelissa suinkaan kertaile Mercolan ja sen Magneettimedian suomenkielistä versiota, vaan keskitymme sitä vastoin paljastamaan juutalaismafia osuuden BlackRockin ja Vanguardin omistuksesta ja kontrollista ja siten mainitun mafian vaikutuksesta maailman hallinnan valta-asemaan. 

Juutalaismafian osuus BlackRockin ja Vanguardin omistuksesta 

Globaalit jättiläisyritykset ovat sijoitusyhtiöryhmien omituksessa. Sijoitusyhtiöistä suurimpia ovat  Vanguard Group, BlackRock ja State Street Corporation. Edelleen mainitut sijoitusyhtiöt omistavat erilaiset säätiöt, joista isoimmat ovat juutalaistoimijoiden omistamia [5] ja johtamia [6]. Suuremmat sijoittajat ovat vielä suurempien sijoittajien omistuksessa. Tätä sijoittajien verkostoa voidaan kuvata pyramidilla, jonka huipulla ovat suurimmat kaksi sijoittajaa eli Vanguard Group ja BlackRock.  

Nämä jättiläismäiset sijoitusyhtiöt ja säätiöt omistavat lähestulkoon kaiken tuotannon, kuten esimerkiksi kaivosteollisuutta, vaateteollisuutta, elintarviketuotantoa sekä tietysti kaikki suurimmat kansainväliset lääkefirmat. 

Näiden sijoitusyhtiöiden omistajia ovat tietyt miljardööriperheet, joista epäilemättä vaikutusvaltaisin on juutalainen Rothschild-suku. Juutalaismafian valta on uskomattoman kolossaalinen, sillä mafia osittain omistaa myös maailman median ja globaalin velkarahajärjestelmän sekä hallinnoi ja omistaa suuren osan muustakin pankkitoiminnasta. 

Mutta mikä on juutalaisen Rothschild-suvun osuus Vanguardin ja BlackRockin omistuksesta? 

Rothschild-suvun omistaja osuuksista BlackRockista ja Vanguardista on erittäin vaikea saada julkisuuteen, sillä omistussuhteet kätkeytyvät lukemattomien sijoitusyhtiöiden nimiin, joiden varsinaisia omistajia ei läheskään aina paljasteta.   

Rothschildien ja BlackRockin välisestä yhteistyöstä on ainakin uutisoitu.  

Esimerkiksi vuonna 2002 talousjulkaisu Business Wireindia [7] kirjoitti BlackRockin ja Rothschildien solmimasta strategisesta liittoumasta. Siinä Rothschildien Australiassa toimiva varainhoito- ja sijoitusalan yhtiö (Asset Management Limited) sekä BlackRock olivat solmineet liiton keskenään. Näiden fuusioituneiden yhtiöiden oli tavoitteenaan tarjota palveluksiaan maailman laajuisesti sekä julkiselle sektorille että yksityissijoittajille. 

TCFD:n ja BlackRockin yhteydet 

TCFD [8] on lyhenne sanoista Task-Force on Climate-related Financial Disclosure eli vapaasti käännettynä Ilmastonmuutokseen liittyvät raportointisuositukset ja sen taloudellista tilaa käsittelevä työryhmä. 

TCFD:n puheenjohtajana on toiminut reformijuutalaisuutta [9] uskontonaan tunnustava miljardööri Michael Bloomberg [8], ja siihen liittyi myös BlackRockin lisäksi juutalaismafian vaikutteiset seuraavat rahoitus- ja vakuutusinstituutiot: JP Morgan Chase, Barclays Bank, HSBC ja Swiss Re. Viimeksi mainittu on maailman toiseksi suurin jälleenvakuutusyhtiö, mutta TCFD:n ovat lisäksi kytkeytyneet myös Kiinan ICBC-pankki, Tata Steel, ENI-öljy, Dow Chemical, kaivosjätti BHP ja David Blood sekä sekä Al Goren Generation Investment LLC. 

Yllä olevasta kappaleesta ja jäljempänä mainitusta osiosta saamme vihdoin raotettua sitä BlackRockin salaisuuden verhoa, joka kätkee juutalaismafian omistuksen ja kytköksen BR:n. 

[10]
Juutalainen Laurence D. Fink on Yhdysvalloissa asuva omaisuudenhoitoyhtiön BlackRockin miljardööritoimitusjohtaja.

Jo aikaisemmin kirjoitettuun viitaten BlackRockin perustaja juutalainen [11] Larry Fink [8] liittyi vuonna 2019 Davos World Economic Forumin (WEF) hallituksen sveitsiläiseen organisaatioon. Huomionarvoista on, että Fink on toimissaan erittäin lähellä juutalaista Klaus Schwabia, joka on siis Maailman talousfoorumin (WEF) perustaja ja The Great Resetin käynnistäjä. Lähteiden mukaan Fink on valmistautunut hyödyntämään  BlackRockin valtavaa paino-arvoa luodakseen potentiaalisesti maailman suurimman Ponzi-huijauksen*, ESG:n, yritysten sijoittamisessa. Tällä sijoittamisella tarkoitetaan sitä, että maailman yritykset ja yhtiöt sitoutuvat luovuttamaan rahojaan BlackRockille ympäristö- ja ilmastoriskeihin kytkeytyvien vastuiden velvoittamana. Tätä kuvataan siis lyhenteellä ESG, joka on lyhenne sanoista Environmental, Social ja Governance. 

________________ 

*) Ponzi-huijaus eli Ponzi-järjestelmä on pyramidihuijauksen muoto, jossa joku kerää pääomia kuviteltua tai olemassa olevaa sijoituskohdetta varten luvaten sijoituksille korkeampaa nopeampaa tuottoa  kuin muualla.  

Ilmastonmuutokseen liittyvien “uhkien” varjolla maailmantaloutta ollaan uudelleenjärjestelemässä YK:n määrittämän vuoden 2030 [8] ”vihreän agendan” mukaisesti. Tämä järjestely liittyy WEF:n Davosin agendaan, jota myös The Great Reset –prosessi palvelee. Tähän Ponzi-huijaukseen ovat liittyneet WEF, TCFD ja BlackRock, joka toimii siinä omaisuudenhoitajana keräten maailman varat haltuunsa eli juutalaismafian taskuihin. 

Huomautamme, että johtavan kansainvälisen talouslehden Financial Timesin [2] (FT) mukaan BlackRockista  on muodostunut ”maailman uusi vampyyrimustekala”. Alun perin ”vampyyrimustekalaksi” nimitettiin Goldman Sachsia, joka oli 2008–2009 globaalin finanssikriisin pääsyyllinen. Lisänimellä viitataan siihen, että juutalaispankki oli levittäytynyt lonkeroineen kaikkialle maailmaan ja imien samalla kansakuntien veren kuiviin.  

FT [2] uutisoi, että vielä joitakin vuosia sitten Goldmanin ylivalta oli kiistatonta, sillä pankki hallitsi kansainvälisesti merkittävimpiä rahoitusoperaatioita, minkä lisäksi Goldman-pankkiirit olivat soluttautuneet keskeisiin poliittisiin virkoihin. Mutta nykyisin juutalaisen [11] Larry Finkin BlackRock toteuttaa samaa toimintatapaa. 

Vanguard 

Vanguard Group [12] INC:n suurimmat omistajat [13] ovat: Apple Inc, Microsoft Corporation, Exxon Mobil Corp., Johnson & Johnson, General Electric Co, Wells Fargo & Co, JPMorgan Chase & Co, Procter & Gamble, Berkshire Hathaway Inc ja Amazon Com Inc. 

Tarkastelkaamme muutamia Vanguard Groupi omistajia: Apple on yhdysvaltalaisen suuryritys, joka suunnittelee, kehittää ja myy kulutuselektroniikkaa, ohjelmistoja sekä tietokoneita. Quikleaksin [14]  mukaan Applen johtajistosta on koostunut osittain Ashkenazi- eli kasaarijuutalaisista. Lisäksi koronadystopian aikakautena on erikoisesti syytä huomioida, että lääketeollisuuteen keskittynyt Johnson & Johnson-yhtiön pääjohtajalla Alex Gorskyllä näyttää olevan yhteyksiä muiden muassa American Jewish World Service (AJWS) -yhdistystä kohtaan.1 Joka tapauksessa Johnson & Johnsonilla näyttää olevan yhteydet ”juutalaisiin” organisaatioihin. 

Microsoft Corp. [15] -yhtiön suurimmat omistajat ovat puolestaan (juutalaismafian) BlackRock ja Vanguard. 

Toisin sanoen yhtiöt omistavat vaihtelevilla osuuksilla toisensa. Näin muodostuu omistus-suhteiden verkoston fuusiona, joka graafisena kuvauksena voisi näyttä sekavalta lankakerältä. 

JP Morganin Chase & Co:n johtajisto muodostuu osittain juutalaismafiasta. Heitä ovat esimerkiksi James S. Crown,2 Linda B. BammannLaban P. Jackson, Jr.Ja Jamie Dimonsin vaimo Judith Kent on juutalainen.4 

Lisähuomioita Vanguardin ja BlackRockin omistuksesta 

Nämä kaksi sijoitusyhtiötä sekä Vanguard että BlackRock ovat monopoliasemassa kaikilla toimialoilla maailmassa, ja ne puolestaan ovat maailman rikkaimpien perheiden omistamia, joista osa on myös kuninkaallisia. Nämä mainitut omistajat ovat olleet hyvin äveriäitä jo ennen teollista vallankumousta. 

Maailman omistajat!

Vanguardin omistajien nopea selvittäminen viittaa siihen, että Rothschild Investment Corporation [16] ja Edmond De Rothschild Holding [17] ovat kaksi tällaista sidosryhmää, mitkä kuuluvat maailman varakkaimpiin  perheisiin, jotka nauttivat yllä mainitusta monopoliasemasta. 

Yhtiöomistuksen luonne on labyrinttimainen, jossa jokainen näyttää jossain määrin omistavan kaikkia muita. Tällaisessa ristiin omistuksessa myös Vanguard Group omistaa  suurimpia osakeosuuksia BlackRockista, ja ilmeisesti myös päinvastoin. Joskin on tärkeää huomioita, että nämä molemmat  muodostavat kätketyn monopolin globaaleihin omaisuusomistuksiin. Tämä monopoliasema ja heidän keskitetyn mediaan kohdistuvan vaikutuksensa ansiosta heillä on valtava hegemonia [1] manipuloida ja hallita suurta osaa maailman taloudesta ja tapahtumista sekä maailman näkemyksistä.   

Loppuhuomiot  ja tiivistelmä 

Eri vaihtoehtomediat yms. julkaisijat ovat puhuneet innokkaasti BlackRockista ja Vanguardista sekä muista sen kaltaisista omaisuudenhoitoyhtiöistä. Nämä julkaisut kuitenkin muistuttavat taloa ilman perustuksia, sillä usein niissä ei mainita sanallakaan juutalaismafian yhteyksiä näihin omaisuudenhoitohirviöihin. Emme ihmettele vaikka jotkut alkaisivat epäillä tiettyjen vaihtoehtomedioiden aitoutta eli sitä, että ovatko ne juutalaismafian virittämiä ansoja kansallismielisille, isänmaallisille ja samalla antisionisteille. 

Tosiasia kuitenkin on, että nämä kaksi yhtiötä, BlackRock ja Vanguard, ovat juutalaismafian hallinnassa ja sen osittaisessa omistuksessa. Nämä sijoitushirviöt omistavat suurelta osin ylikansallisen lääketeollisuuden jätin Big Pharman ja länsimaisen valtamedian, suuryrityksiä ja tietysti myös kontrolloivat globaalia pankkitoimintaa. Sanotaan, että BlackRock ja Vanguard muodostavat salaisen monopolin, joka omistaa lähes kaiken maailmassa.  

Yllä selitetyn Ponzi-huijauksen avulla, huijaukseen liittyneet Klaus Schwabin perustama Maailman talousfoorumi  (WEF), TCFD ja BlackRock toimivat siinä omaisuudenhoitajana keräten maailman varat haltuunsa eli juutalaismafian taskuihin. Tämä mittaamaton globaali petkuttaminen tapahtuu ilmastonmuutokseen liittyvien “uhkien” varjolla. Koska näissä järjestelyissä on mukana juutalaisen Schwambin WEF:n Davosin agenda, jota myös The Great Reset –prosessi palvelee, niin lienee selvää, että BlackRock, WEF ja TCFD panostavat sekä Euroopan unionin liittovaltion kehitykseen että Uuden Maailmanjärjestyksen luomiseen. Tekaistu koronahysteria toimii rajoitteineen, täyssulkuineen, pakotteineen, keskitysleireineen ja pakkorokotuksineen poliittisena instrumenttina kansakuntien alistamiseksi ja NWO:n toteuttamiseksi. 

Länsimaiden hallitukset ja eduskunnat, kuten myös Suomen vastaavat instituutiot ovat täysin näiden ulkomaalaisten ylikansallisten taloushirviöiden hallinnassa ja valvonnassa. Täten kansallismielisyyden ja itsenäisyyden kannattaminen sekä edistäminen ovat suurimpia “syntejä” nykyisessä kokonaisvaltaisesti luhistuvassa Suomessa. 

Joudumme taas tässä yhteiskunnallisessa syöksykierteessä toteamaan jälleen, että läntiset valtiot Suomi mukaan lukien ovat perikadon omat, mikäli emme taistele globaalia hirmuvaltaa vastaan. Taistelu on oleva parlamentaarinen, oikeudellinen, informaatiollinen ja vielä kenttätaistelullinen. Nämä neljä taistelun muotoa yhdistyvät samaksi liikehdinnäksi, mutta tällä hetkellä edelleen on tärkeimpänä informaatiosota. 

Suomen pelastuksena on vallankumous, jonka tavoitteena on kulttuurillinen ja taloudellinen itsenäisyys yms. siihen liittyviä asiantiloja. 

Suomessa tulisi ehdottomasti aloittaa parlamentaarinen työskentely maan eroamiseksi Euroopan unionista, Eurosta ja NATOn isäntämaasopimuksesta.  Valtiolla olisi keskuspankki ja oma raha, jota se käyttäisi korottomasti investointeihin. Ulkomaisessa vaihtokaupassa maksuvälineenä soveltuisi sekä raha että tavaroiden vaihto.   

Tässä yhteiskuntamallissa valtakunta kokonaisuudessaan panostaisi yhteisen hyvän eteen ja unohtaisi luokkaristiriidat, siten perusideana olisi valtion ja sen kansalaisten omavaraisuuden lisääminen niin, että taloudellinen riippumattomuusaste olisi kyllin vahva vapauden säilyttämiseen. Rahanluontioikeus olisi valtiolla, joten tällainen valtio ei enää olisi suurten yksityisten pankkien orjuudessa. Näin veronmaksajat vapautuisivat liiallisten korkojen taakasta ja säästyneet kustannukset voitaisiin käyttää kansan parhaaksi.   

Huomautamme, että myös Suomessa alkavat lähitulevaisuudessa pakkorokotukset, jotka pitää pysäyttää vaikka hyvin radikaalein toimenpitein. Emme voi sallia isänmaamme ja kansalaistemme täydellistä tuhoamista, sillä ylilietsottu koronahysteria rajoitteineen ja pakkorokotuksineen on yksi monista menetelmistä Suomen ja sen kansan raunioittamiseksi negatiivisen globalisaation hyödyksi. 

Mutta juutalaismafia on todellakin kaiken pahan alku ja juuri planeetallamme. Tietysti on totta, että kaikki pahuus ja vääryys on peräisin perkeleestä. Kuitenkaan tässä ei ole ristiriitaa edellisen lauseen kanssa, sillä mainittu ‘juutalaismafia’ on todellinen perkele, joka toimii luonnon maailmassa. Myös syvimpiä helvettejä, jotka ovat juutalaisten kadotuksia kutsutaan teologisesti perkeleeksi. Huomionarvoista on, että luonnon maailmassa elävä juutalaismafia saa virtauksensa juutalaisten helveteistä eli perkeleestä. 

Pelastuminen tässäkin artikkelissa käsitellyistä globaaleista hirviömäisistä entiteeteistä tapahtuu viime kädessä Jumalan avulla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita massiivista uskonnollista liikehdintää tai uskonnollista joukkosuggestiota, vaan yksilöllistä uudestisyntymisen prosessia elämällä Kymmenen Käskyn mukaisesti ja tunnustamalla Herra Jeesus Kristus yhdeksi ja Äärettömäksi Jumalaksi, joka on maailmankaikkeuden Luoja ja sen Ylläpitäjä. Jumala on siis yksi ja ei ole muita jumalia. Tietysti uudestisyntymisen prosessi on vastavuoroista ihmisen ja Jumalan välillä, sillä ihminen ei kykene regeneraatioon omilla voimillaan. 

On olemassa henkinen maailma ja sen peilikuva luonnollinen maailma, jota Jumala Kaitsee epäjatkuvien suhteiden avulla. Jumalallisista lainalaisuuksista johtuen Jumala ei toimi niin, että poistaisi yhtäkkiä esimerkiksi juutalaismafian demonisen hegemonian maailmasta, vaan valaistuneiden ihmisten on toimittava Jumalan sotureina maan päällä juutalaismafiaa vastaan. Jumalasta lähtevä Pyhä Henki eli Jumaluus ei vaikuta maanpäällä välittömästi, vaan välillisesti, joten ihmiskunta on myös Telluksella taivaan kasvitarha. Jumalan tarkoituksena on luoda planeetallemme viidennen ja ikuisen kirkon eli Uuden Kirkon [18] ts. Uuden Jerusalemin. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Joseph Mercola (29.7.2021). GlobalResearch. The Same Shady People Own Big Pharma and the Media. Saatavina: https://www.globalresearch.ca/same-shady-people-own-big-pharma-media/5747748 [3]    

An evening of affluence and influence with the Jewish wizards of Wall Street – Haaretz Com – Haaretz.com [5] 

503 first byte timeout (nytimes.com) [19] 

”The Great Reset” Is Here: Follow the Money. ”Insane Lockdown” of the Global Economy, ”The Green Agenda” – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization [8] 

Laurence Douglas Fink – Genealogy (geni.com) [11] 

Subscribe to read | Financial Times (ft.com) [2] 

VOO 421.69 -5.55 -1.3 : Vanguard S&P 500 ETF – Yahoo Finance [12] 

MSFT 329.68 -8.23 -2.44% : Microsoft Corporation – Yahoo Finance [15] 

Washington Mutual Investors Fund – R-6 | American Funds (capitalgroup.com) [20] 

BlackRock Announces Strategic Alliance With Rothschild in Australia (businesswireindia.com) [7] 

Rothschild Investment Corp /il reports 0.24% increase in ownership of VIG / Vanguard Dividend Appreciation Index Fund – 13F, 13D, 13G Filings – Fintel.io [16] 

Edmond De Rothschild Holding S.a. ownership in VIG / Vanguard Dividend Appreciation Index Fund – 13F, 13D, 13G Filings – Fintel.io [17] 

Blackrock – The company that owns the world? – Investigate Europe (investigate-europe.eu) [1] 

Nova Hierosolyma [18] 

  1. Zimbio: http://www.zimbio.com/pictures/XyKM7eq-PcX/PFLAG+National+Straight+Equality+Awards/zd3XVxBwNO2/Alex+Gorsky [21] 
  1. http://www.nndb.com/people/963/000128579/ [22] 
  1. https://thezog.info/who-controls-jpmorgan-chase/ [23] 
  1. http://wagcenter.com/breaking-news/judith-kent-jp-morgan-boss-jamie-dimons-wife/ [24]