- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Lasten korona rokotukset ovat laittomia sekä turhia ja ne muodostavat terveysuhan

Erikoisesti lasten rokottaminen koronaa vastaan on eettisesti kestämättömällä pohjalla. Yhteiskunnassa pitäisi olla lasten etu etusijalla, mutta nyt kuitenkin puhutaan, että lasten koronapiikki suojelee ikäihmisiä tartunnoilta! Toisaalta taannoisten tutkimuksien mukaan rokotetut ihmiset voivat levittää deltavirusta aivan yhtä tehokkaasti kuin rokottamattomat. Onko varmistettu se, että mikä vaikutus lasten k-rokotuksilla on tulevan sukupolven hedelmällisyyteen, vai onko tarkoituskin varmistaa eurooppalaisen tulevan sukupolven sammuminen? 

Yleensä lääkäreiden ja valtamedian mukaan k-rokotteista ei ole näyttöä lapsettomuusvaikutuksille, mutta tämä ei todista sitä etteikö niitä vaikutuksia voisi olla. Vasta tulevaisuus näyttää asian oikean laidan. 

                                             – – – – – – – – –  

”Vaikka lapsi ei ole oikeustoimikelpoinen rokotteesta aiheutuvien vaurioiden suhteen, niin silti hallituksen taholta aiotaan lapset injektoida heidän omalla suostumuksellaan. Sallivatko suomalaiset vanhemmat tällaisen laittomuuden jatkuvan? Toivottavasti eivät.”

Hiljattain Yle-uutiset [1] uutisoivat koronarokotteiden tarjonnan aloittamisesta jatkossa kaikille 12-15 -vuotiaille lapsille sekä nuorille. Hallitus on muuttanut taannoin vapaaehtoisista covid-19-rokotuksista annettua valtioneuvoston asetusta. Täten yli 12-vuotiaide nuorten rokotukset [2] voitiin aloittaa jo 9.8.2021 alkaen. 

Alaikäiselle annetaan valtuudet itse päättää rokottamisesta, mikäli rokotteen antava terveydenhuollon ammattilainen arvioi, että hän ikänsä ja kehitystasonsa perusteella kykenee päättämään rokotuksestaan. Jos nuori ei halua tai ole kykenevä itse päättämään rokotuksestaan, koronarokotteen antamiseen tarvitaan huoltajien suostumus.  

 

Suomessa laittomuus rehottaa

Suomessa ei enää kunnioiteta, eikä noudateta yksilönperusoikeuksia, joihin yhtenä osa-alueena sisältyvät henkilökohtaiset vapausoikeudet. Vapausoikeudet [3] suojaavat yksilöä julkisen vallan puuttumisilta, koskien muiden muassa oikeutta elämään, henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen, liikkumisvapauteen, yksityiselämän suojaan, yhdistymisvapauteen sekä omaisuuden suojaan. 

Yksilönperusoikeuksiin voidaan puuttua vain äärimmäisessä poikkeustilanteessa, ja silloinkin vain siinä määrin, että asetettu tavoite saavutetaan. 

Ylilietsottu ”koronakriisi” ei ole poikkeustila, jossa yksilönperusoikeuksiin voitaisiin puuttua. 

Vaikka lapsi ei ole oikeustoimikelpoinen rokotteesta aiheutuvien vaurioiden suhteen, niin silti hallituksen taholta aiotaan lapset injektoida heidän omalla suostumuksellaan. Sallivatko suomalaiset vanhemmat tällaisen laittomuuden tapahtua? Toivottavasti eivät. 

Koronarokotukset ovat vaarallisia, ja etenkin lapsille tarpeettomia 

Tutkittu on, että lapsiin ja nuoriin ei pääsääntöisesti koronataudilla ole vaikutusta, sillä he ovat paljolti immuuneja koronalle. Täten korona ei muodosta estettä lasten ja nuorten lähiopetukselle. Se väite, että lapset tartuttaisivat covid-19 tautia, ei pidä paikkaansa. Lisäksi on uutisoitu, että koronarokotuksen (k-rokotus) saaneet ovat tartuttaneen muita. 

Kysymykseen k-rokotuksesta; ”Voinko saada tartunnan tai tartuttaa muita, vaikka olen täysin rokotettu?” THL [4] itse ilmoittaa sivuillaan näin: 

Koronarokotus ei täysin poista riskiä, että saat tartunnan ja tartutat muita. Siksi on tärkeää, että tarvittaessa huolehdit turvaväleistä tai käytät maskia, sekä peset käsiä ja noudatat muita ohjeita, joilla ehkäistään viruksen leviämistä.”  

Tapio Puolimatkan [5] mukaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Hanna Nohynek ja Tampereen yliopiston Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet asettivat Ylen haastattelussa 5.2. 2021 neljä ehtoa lasten rokottamiselle. 
 

1) Koronaviruksen aiheuttama tauti esiintyy lapsilla vakavammassa muodossa 

2) Rokote estää tehokkaasti tartuttavuutta 

3) Rokotteen tarjoama suoja on pitkäaikainen 

4) Rokote osoitetaan turvalliseksi [6] 

Ainutkaan näistä THL:n ehdoista ei toteudu. Tästä huolimatta nykyisellä  hallituksella on pakottava tarve injektoida lapset. Mikä on tämän takana? 

Mitä asiantuntijat sanovat yllä esitettyihin neljään ehtoon? Käymme ehdot lävitse: 

1 [7]Asiantuntijat ovat päätyneet siihen johtopäätökseen, että koronaviruksen aiheuttama tauti on perusterveillä lapsilla miltei poikkeuksetta lievä [8].  

2 [9]K-rokotus ei estä tartuntojen tarttumista. Yhdysvaltain tautikeskuksen mukaan koronaviruksen deltamuunnos leviää tehokkaasti myös rokotettujen keskuudessa.  

3 [10]: Rokotteen tarjoama suoja ei ole pitkäaikainen, vaan se on lyhytaikainen. Pfizerin toimitusjohtajan Albert Bourlan mukaan rokotteen vaikutus raukeaa noin 6 prosenttia kahdessa kuukaudessa, joten 4-6 kuukautta toisen rokotuksen jälkeen suoja on noin 84 prosenttia ja tällöin tarvittaisiin kolmas rokote. Tämän mukaan lapsia pitäisi rokottaa aina puolen välein, tautia vastaan, mikä ei ole lapselle edes vaarallista. 

4: K-rokotteet eivät ole turvallisia [11]. Koronarokote raporttien mukaan k-rokotteet [12] ovat aiheuttaneet vakavia [13] haittoja [14] sekä kuolemia moninkertaisesti [15] muihin [16] rokotteisiin verrattuna. Vaikka itse tauti on perusterveellä lapsella lievä, rokotehaitat saattavat olla vakavia [17]. Nuoremmilla haitat ovat vakavampia kuin vanhemmilla. Pfizerin [18] omien rokotetutkimusten mukaan ”iäkkäimmillä osallistujilla (yli 55 vuotiailla) oli pääsääntöisesti vähemmän vaikeita oireita kuin nuoremmilla”. 

Muita huomioita k-rokotuksista 

Koronarokotuskehityksen ovat tuominneet aikaisemmin Suomessa jopa THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek ja Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet, tosin tämä tapahtui ennen kuin he olivat ajautuneet täysin kansainvälisten lääkefirmojen agendan edistäjiksi. 

[19]
Koronapiikit: Pfizer -Biontech. Kuva: Johan Nilsson /TT.

THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek oli todennut 6.4.2020 Ylen [20] uutisissa jäljempänä mainittua: 

”SARS-rokotteiden kehittely jäi taannoin kesken, kun tauti hiipui keväällä 2003 eikä ole sen jälkeen palannut sairastuttamaan ihmisiä. Silloin ehdittiin kuitenkin havaita asioita, jotka huolestuttavat uuden koronavirusrokotteen kehittäjiä. 

– Kun koe-eläin, joka ei ollut ennen kohdannut virusta, rokotettiin ja rokotuksen jälkeen kohtasi luonnon viruksen, se saikin vaikeamman taudin. Näitä asioita pitää sulkea eläinmallien kanssa paljon pois, ettemme rokottamisella pahenna tilannetta saamalla aikaan vakavampia tautimuotoja, Nohynek sanoo.” 

______ 
 

Tohtori Charles Hoffen [21] mukaan voisi olla mahdollista, että useimmat rokotetut ihmiset kuolevat kolmen vuoden kuluessa. Väitettään hän perustelee havaittuihin mikroskooppisiin verihyytymiin suurimmalla osalla rokotetuista potilaista. Nämä hyytymät Hoffen mukaan aiheutuvat mRNA-rokotusten piikkiproteiineista. 

Hoffe selittää yllä mainittua seuraavasti: 

Esimerkiksi, kun Covid-rokotteen (k-rokote) Modernan mRNA molekyyliä injektoidaan käsivarteen, jää tätä ainetta sinne vain 25 prosenttia ja immuunijärjestelmä kerää loput 75 prosenttia syöttäen olemattoman pienet lähetti-RNA -paketit verenkiertoon, vaikka niiden pitäisi imeytyä soluihin. 

(Infektiotaudit ja rokotukset sivuston mukaan RNA [22] on ribonukleiinihappoa. Soluissamme on erilaisia ribonukleiinihappoja, joilla on erilaisia tehtäviä. Esimerkiksi lähetti-RNA:n (mRNA) sisältämän koodin eli valmistusohjeen perusteella solu kykenee tuottamaan elimistön tarvitsemia proteiineja.) 

Lähetti-RNA voi imeytyä ainoastaan Verenkierrosta lähetti-RNA voi ainoastaan imeytyä verisuonten seinämien soluihin. Imeytyminen tapahtuu hiussuonissa, joiden verenkierto on hidasta, siis hitaampaa kuin laajemmissa verisuonissa. Lähetti-RNA:n imeytyessä verisuonten seinämissä sijaitseviin soluihin, lähetti paketit aukenevat ja niiden sisältö papautuu ja samalla kehomme valmistautuu lukemaan näitä lähetti-RNA:ta. Elimistömme aloittaa tässä tilanteessa triljoonien k-rokotteen piikkiproteiinien tuotannon. Vaikka olisimme saaneet 40 triljoonaa geeniä, pystyy Hoffen mukaan kukin geeni tuottamaan monenlaisia Covid-piikkiproteiineja.  

Piikkiproteiinien tarkoituksena on aktivoida kehomme tunnistamaan tämän vieraan proteiinin ja käynnistää vasta-aineiden tuottamisen koronatartuntoja vastaan. 

Hoffen mukaan syntyy ongelma koronaviruksien piikkiproteiinien yhdistyessä osaksi viruskapselia eli siitä muodostuu osa viruksen ympärillä olevaa soluseinämää. Merkille pantavaa on se, että viruskapseli ei ole viruksessa, vaan k-rokotetun soluissa ja siitä on tässä tapauksessa muodostunut osa verisuonten soluseinämän sisäpintaa. 

Verisuonia reunustavien solujen ovat, ja niiden pitää olla sileitä, jotta veri pystyy virtaamaan tasaisesti ja esteettömästi. Mutta k-rokotuksen vaikutuksesta ovat siellä nyt nämä piikkipalat, jotka Hoffen mukaan ovat syynä verihyytymien muodostumiselle.  

Yllä olevaa voidaan perustella sillä, että verisuonissa virtaavien verihiutaleiden tarkoituksena on tunnistaa vaurioituneet verisuonet sekä pysäyttää niissä tapahtuva verenvuoto. Vallitsevassa tilanteessa kuitenkin paikalle saapuvat verihiutaleet törmäävät näihin covid-piikkeihin muodostaen väistämättömän verenhyytymän ja verisuonten tukkeutumisen. Verihyytymät aiheutuvat nimenomaisesti piikkiproteiineista, koska ne ovat verisuonissa. 
 
 

Onko lasten ja nuorten rokotukset geeniteknologiaan perustuvaa sterilisaatiota? 

Ylilietsottu ”koronakriisi” eli pelkopandemia sisältyy saumattomasti Maailman talousfoorumin perustaja juutalaisen [23] Klaus Schwabin kirjoituksissaan kuvaamaan Uuteen Maailmanjärjestykseen. Schwabin jirjoittamissa kirjoissa selvitetään sitä millaiseksi maailma tulee muodostumaan muiden muassa Davosin [24] agendan mukaisessa WEF:n järjestelyihin sisällytetyssä The Great Reset –operaatiossa.  

Lyhyesti sanoen The Great Reset [25]-operaatiossa niin kutsutun uuteen yhteiskuntasopimukseen perustuen luotaisiin rodullinen yhdenvertaisuus, joka perustuisi esimerkiksi sosiaaliselle oikeudenmukaisuudelle sekä luonnonsuojelemiselle. Eliitin tavoitteena siten olisi hiiletön talous ja ihmisten ajattelua sekä käyttäytymistä ohjailtaisiin harmoniassa luonnon kanssa. 

Käytännössä juuri yllä esitetty tarkoittaa ihmisten alistamista Uuden Maailmanjärjestyksen eli juutalaismafian [26] (maailman valtapyramidin [27] huippu: Siionin Viisaat) robottimaisiksi orjiksi, rodullisen tasa-arvon, ilmaston ja luonnon suojelun, puhtaan juomaveden, elintarvikepulan sekä ylilietsottujen “pandemioiden” varjolla. 
”Koronakriisi” on siis rokotuksineen, sulkutiloineen ja rajoituksineen poliittinen mekanismi ja instrumentti kansallisvaltioiden ja kansalaisten alistamiseksi negatiivisen globalisaation intressien toteuttajiksi. 

Yllä olevaan viitaten ei ole laisinkaan poissuljettua, että lasten ja nuorten k-rokottamisen yhtenä tärkeänä pyrkimyksenä olisi tulevan sukupolven sterilisoiminen hedelmättömäksi eli käytännössä kansanmurha. Näin menetellen globaali harvainvalta onnistuisi raivaamaan tulevaisuutta ajatellen tieltään Euroopan valkoisen väestön, jonka tietyt väestön kerrokset voisivat hyvinkin muodostaa vastavoiman harvanvallan tyrannialle. Kun tutustumme juutalaisen Klaus Schwabin tulevaisuuden dystopiaan, vaikuttaa nousevaan sukupolveen mahdollisesti kohdistuva geeniteknologinen sterilisaatio jopa vaarallisen todennäköiseltä. 


Markku Juutinen 

Lähteet 

Myös 12–15-vuotiaita ryhdytään rokottamaan – Kymenlaaksossa lasten rokottaminen alkaisi aikaisintaan elokuun puolivälissä | Yle Uutiset | yle.fi [1]  

Koronarokotukset laajennetaan koskemaan kaikkia 12–15-vuotiaita – Sosiaali- ja terveysministeriö (stm.fi) [2]  

Eduskunnan oikeusasiamies; Oikeusasiamies – Oikeusasiamies [3]  

Koronarokotuksen jälkeen – Infektiotaudit ja rokotukset – THL [4]  

Lasten koronarokotusten perustelut horjuvat – Seurakuntalainen [5]  

Lasten koronarokotetutkimusten arvioidaan valmistuvan keväällä – rokotusaikatauluista jo varovaisia arvioita | Yle Uutiset | yle.fi [6]  

Covid: Children’s extremely low risk confirmed by study – BBC News [7]  

Covid: Children aged 12-17 unlikely to be offered vaccine in UK – BBC News [8]  

Täysin rokotetut voivat levittää koronaviruksen deltamuunnosta yhtä tehokkaasti kuin rokottamattomat, joskin se on harvinaista, tutkimus kertoo – USA:n tautikeskus: Deltamuunnos leviää yhtä tehokkasti kuin vesirokko – Tekniikan Maailma [9] 

Pfizer’s CEO says Covid vaccine effectiveness drops to 84% after six months (cnbc.com) [10]  

Arrival of COVID-19 Vaccine in Gibraltar – 30/2021 [12]  

Al menos 7 fallecidos por covid en una residencia de Lagartera (Toledo) (lavanguardia.com) [13]  

Inrapporterade misstänkta biverkningar | Läkemedelsverket / Swedish Medical Products Agency (lakemedelsverket.se) [14]  

Dr. Josh Guetzkow – Covid-19 Vaccine Adverse Events on Vimeo [15]  

Koronarokotteiden on havaittu aiheuttavan hieman enemmän haittavaikutuksia kuin muut rokotteet | Talouselämä (talouselama.fi) [16]  

Kooste koronarokotteiden haittavaikutusilmoituksista – Fimea [17]  

CDC study shows 74% of people infected in Massachusetts Covid outbreak were fully vaccinated (cnbc.com) [18]  

Koronavirusrokotetta testataan jo ihmisillä – asiantuntijat pohtivat jopa yhden tärkeän vaiheen ohittamista kehityksen nopeuttamiseksi | Yle Uutiset | yle.fi (archive.org) [20]  

Suurin osa rokotetuista kuolee 3 vuodessa – Rapsodia [21]  

mRNA-rokotteet ja koronavirus – Infektiotaudit ja rokotukset – THL [22]  

emma-schwab-hebrew.pdf (partisaani.com) [23]  

The Davos Agenda | World Economic Forum (weforum.org) [24]  

Now is the time for a ’great reset’ of capitalism | World Economic Forum (weforum.org) [25]  

The not-so-friendly folks at the World Economic Forum – The Occidental Observer [26]  

Some Jews Involved in the Great Covid Reset – The Occidental Observer [27]