- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat mainostaa lapsettomuutta

Arvoliberalistit ja valtamediat lobbaavat lapsettomuutta kiivaasti myös Suomessa. Suomen väestön lapsikatoa käytetään ”kansanmurhan” instrumenttina. Kantasuomalaiset halutaan korvata poliittisen Lähi-idän populaatiolla. Suotavaa olisi, että kansallismieliset ryhtyisivät vastustamaan tätä kuolettavaa lapsettomuuslobbausta, perustamalla perheen, ja synnyttämällä suomalaisia lapsia mahdollisimman paljon.

Magneettimedian toimitus

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat mainostaa lapsettomuutta

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat antaa palstatilaa lapsettomille ihmisille ja antaa näiden ikiteinien perustella valintaansa. Lehden kyselyyn vastasi 5000 suomalaista.

Lapsettomuus on viime aikoina ollut valtamediassa uusi trendikäs keskustelunaihe, jolla pyritään vähentämään valkoisten Eurooppalaisten syntyvyyttä entisestään.

Helsingin Sanomat antaa sunnuntaina jälleen lisäperusteita hedonisteille olla hankkimatta lapsia. Lehden kyselyyn vastanneet perustelevat päätöstään varsin löysillä perusteilla, mikä osoittaa vastanneiden järjen köyhyyttä ja vastuunpakoilua:

Pelisuunnittelija Jonne Harja.

”Nyt minulla on uusi parisuhde ja vakituinen työ pelisuunnittelijana. Myös maailman menosta on helppo ahdistua ja ajatella, että lasten hankkiminen on aikamoinen riski. Populistit nousevat Suomessa ja maailmalla, sademetsät palavat ja yhteiskunnallinen keskustelu on pelkkää riitelyä.” (Jonne Harja, 33)

”Päätös on niin iso, että jos ei ole ihan varma, niin ei niitä lapsia kannata varmuuden vuoksi hankkia. Se on väärin lasta kohtaan.” (Nainen, 30)

”Ei koskaan ole tullut tunnetta, että kaipaisin lapsia elämään. Koko ajatus tuntuu täysin vieraalta. Elämä on niin onnellista, tasapainoista ja hyvää näin, niin miksi muuttaa sitä asialla, joka pistäisi kaiken päälaelleen.” (Nainen, 40)

Saman lehden paperiversiossa on lisäksi myöhemmin artikkeli, jossa todetaan ”lapsitalkoiden” olevan myöhäistä jo heti otsikossa.

Monet kansallismieliset ovatkin jo heränneet valtamedian lapsettomuus-lobbauksen vähintäänkin outoihin taustasyihin. Isänmaallisin teko kansallismielisiltä onkin perustaa suurperhe synnyttämällä maailmaan valkoisia lapsia.

Kansallinen Vastarinta

Alkuperäinen artikkeli: https://www.vastarinta.com/juutalaisomisteinen-helsingin-sanomat-mainostaa-lapsettomuutta/ [1]

Lähde: HS [2]