- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ranska raivostui Italialle siirtolaislaivan käännyttämisestä

Magneettimedia esittää Kansallisen Vastarinnan julkaiseman artikkelin Ranskan vimmastumisesta Italialle siirtolaislaivan käännyttämisestä. EU-maat ollaan hukuttamassa esimerkiksi Afrikasta pohjoiseen siirtyvistä ihmisistä. Mikäli Euroopan unionin komission päätös luoda uusi virasto ei pysäytäkään siirtolaisinvaasiota, vaan päinvastoin kiihdyttää sitä, tarkoittaen siten Euroopan väestön etnistä tuhoamista ja globaalin kapitalismin etuisuutta edullisen työvoiman saatavuudelle.

Vakava kysymys kuuluu: odotammeko kädet ristissä kulttuurimme ja etnisen taustamme perikatoa? Tämä on mielenkiintoinen ja samalla hyvin kiireellinen asiantila pohdittavaksi.

 

Kansallisen Vastarinnan artikkeli

Italia ja Ranska ovat ajautuneet ilmiriitaan maahanmuutosta Italian pysäytettyä viikonloppuna SOS Méditerranée -järjestön siirtolaislaivan kansainvälisille vesille. Ranskan presidentti Emmanuel Macron syytti Italian hallitusta kyynisyydestä ja vastuuttomuudesta. Hänen En Marche! -puolueensa haukkui tiedottajansa suulla Italian uutta maahanmuuttopolitiikkaa kuvottavaksi.

Italialaispoliitikot ovat vastanneet Macronin syytöksiin syyttämällä Ranskaa ihmisoikeusloukkauksista ja ehdottaen, että Ranska itse osallistuu siirtolaisten vastaanottamiseen. Euroopan parlamentin puhemies, italialaista Forza Italia -puoluetta edustava Antonio Tajani puolestaan korosti kaikkien EU-maiden yhteistä vastuuta ja esitti huolensa EU:n tulevaisuudesta. EU vaatii painokkaasti kaikilta jäsenmailtaan avoimien rajojen politiikkaa.

– Maahanmuuttoon liittyvät ongelmat uhkaavat johtaa riitoihin, jotka aiheuttavat valtavia vahinkoja kaikille EU-maille. Jos emme ala valmistautua tulevaisuuteen, meillä on pian ei tuhansia vaan miljoonia ihmisiä, jotka siirtyvät Afrikasta pohjoiseen, Tajani kertoi Il Giornale -lehden mukaan.

Espanja ilmoitti maanantaina ottavansa Aquarius-laivan vastaan Valenciassa, jonne laiva on nyt matkalla. Italian sisäministeri, Pohjoisen liitto -puolueen (Lega Nord) johtaja Matteo Salvini ilmoitti saman tien, että kyseessä on voitto uuden hallituksen ajamalle tiukemmalle maahanmuuttopolitiikalle.

Euroopan komissio esitti tiistaina muuttoliike- ja rajaturvallisuustoimien määrärahojen lisäämistä 34,9 miljardiin euroon EU:n seuraavassa talousarviossa vuosille 2021–2027. Määrä on lähes kolminkertainen nykyisiin määrärahoihin, 13 miljardiin euroon verrattuna. Ulkorajavalvonnan tehostamiseksi komissio esittää uuden kattavan rajaturvallisuusrahaston perustamista sekä Euroopan raja- ja merivartioviraston resurssien vahvistamista luomalla noin 10 000 rajavartijan muodostaman pysyvän rajavartioston. Muuttoliikkeen hallinnan rahoitukseen komissio esittää 10,4:ää miljardia euroa. Rahoitus tehtäisiin joustavaksi ja resursseja voisi kohdistaa nopeasti kriittisimpiin siirtolaisinvaasion kohteisiin.

Komission päätös luoda uusi virasto ei kuitenkaan pysäytä siirtolaisinvaasiota vaan nopeuttaa Eurooppaan saapuvien siirtolaisten käsittelyä ja jakamista EU:n sisällä. EU perustelee Euroopan väestönvaihtoa globaalilla ”ihmisoikeuspolitiikalla” ja kapitalistien vaatimuksella edullisen työvoiman saatavuudesta eurooppalaisten laajasta vastustuksesta huolimatta.

Kansallinen Vastarinta

 

Lähde

Uusi Suomi: https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/251081-raju-sanaharkka-maahanmuuttajista-eu-pomo-riidat-aiheuttavat-valtavia-vahinkoja [1]

 

Alkuperäinen artikkeli: Kansallinen Vastarinta; https://www.vastarinta.com/ranska-raivostui-italialle-siirtolaislaivan-kaannyttamisesta/ [2]