- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

3 mineraalivettä, joilla poistaa aivoihin kertynyt alumiini

Alumiinimyrkytykseen liittyvien neurologisten sairauksien yleisyys on kasvanut hälyttävästi. Veri-aivoeste ei estä alumiinia tunkeutumasta harmaaseen aineeseen. Alumiini kertyy kudoksiin joiden solut uusiutuvat hitaasti.

Apoptoosi on solujen luonnollinen kuolemis- ja uusiutumisprosessi, joka tapahtuu kaikkialla paitsi syöpäsoluissa. Syöpäsolut jakautuvat ja muodostavat kasvaimia ellei soluja saada tuhoamaan itseään tai soluja tapeta kemiallisilla yhdisteillä, olivatpa ne luontaisia tai synteettisiä.

Alumiini kertyy kudoksiin joiden solut uusiutuvat hitaasti ja aiheuttaa myrkytyksen. Näitä kudoksia ovat esimerkiksi luuaines, sydän ja aivot. Neurologiset sairaudet ja autoimmuunisairaudet kuten Alzheimerin tauti, Parkinsonin tauti, MS-tauti, krooninen väsymys sekä autismin spektrin oireet aina oppimisvaikeuksista täysimittaiseen autismiin johtuvat aivojen ja siihen liittyvän hermoston ongelmista.

Myrkytyksen aiheuttavan alumiinin lähteistä ei ole pulaa. Sitä on ruoanlaittovälineissä, astioissa, foliossa, tupakansavussa, kosmetiikkatuotteissa, antiperspiranteissa, aurinkovoiteissa, närästyslääkkeissä ja kaikkialla läsnä olevissa kemikaalivanoissa, joista suurin osa ei piittaa. Niiden alumiininanopartikkelit kulkeutuvat hengityksen kautta keuhkoihin ja suoraan verenkiertoon, tai onteloiden kautta aivoihin.

Kaikki rokotteet sisältävät alumiinia. Injektoitu alumiini ohittaa kehon puolustusmekanismit. Se kulkeutuu verestä suoraan aivoihin ja sydämeen, mikä kasvattaa alumiinirasitusta.

Tri Chris Exleyn mukaan elämme alumiinin aikakautta. Monet kommentaattorit irvailevat, että alumiini on planeettamme yleisin mineraali ja siksi siitä ei ole haittaa. Exley on omistanut kaksi vuosikymmentä akateemisesta urastaan alumiinimyrkytyksen tutkimukseen. Hän kutsuu 1900-luvun alkupuolelta tähän päivään kestänyttä aikaa ”Alumiinin aikakaudeksi”.

Ennen tätä aikakautta, alumiini oli kaikkein yleisin mineraali maaperässä eikä sitä oltu vielä hyödynnetty. Exley väittää alumiinin louhinnan ja käytön olevan syynä neurologisten sairauksien määrän kasvuun.

Tri Chris Exleyn viesti 2011 rokoteturvallisuuskonferenssissa

Hänen konferenssinsa tärkein puheenvuoro käsitteli neurologisista vaurioista kärsivien rokotettujen lasten auttamista. Kuinka ollakkaan, siihen liittyy maaperän toiseksi yleisin mineraali – pii. Exley on antanut erästä piin muotoa, piihappoa, autismin spektrin oireista tai muista rokoteperäisistä neurologisista vaurioista kärsiville lapsille. Tulokset ovat olleet loistavia.

Piihappo on käytännössä hapettunutta piitä. Exley pitää sitä toimivimpana ja kaikkein parhaiten imeytyvänä muotona. Pii imeytyy suolistosta vereen ja lopulta aivoihin, missä se sitoutuu alumiinimolekyyleihin ja kuljettaa ne pois aivokudoksesta turvallisesti. Poistunut alumiini erittyy virtsaan.

Hän on käyttänyt malesialaista mineraalivettä nimeltä Spritzer menestyksekkäästi alumiinimyrkytyksestä kärsivien lasten hoidossa, joilla esiintyy autismin spektrin oireita. Myöhemmin hänellä ja hänen ryhmällään oli 15 Alzheimer-potilasta jotka joivat vettä yhtä paljon, litran päivässä, 13 viikon ajan.

Alumiinipitoisuudet laskivat 50-70 prosenttia kaikilla potilailla, ja viidestätoista Alzheimer-potilaasta kahdeksan oireet eivät pahentuneet ja kolmen potilaan henkinen suorituskyky parani selkeästi. Ehkäpä kookosöljy toimii paremmin Alzheimerin taudinkulun kääntämisessä, mutta runsaasti ortopiihappoa tai ionista piihappoa sisältävät mineraalivedet vähentävät alumiinin haitallista vaikutusta aivoissa, mikä pitää Alzheimerin loitolla.

[1]Yhdysvalloissa paremmin saatavia ja suurin piirtein saman verran piihappoa sisältäviä mineraalivesiä ovat Volvic ja Fiji. Fiji on henkilökohtainen suosikkini, sillä se sisältää eniten ionista piitä piihapon muodossa ja on halvinta. Sitä myydään WalMartissa 1,99 $ per litra.

Lisäksi hyvinvointikemisti Shane Ellison on analysoinut useita pullovesimerkkejä ja todennut, ettei Fiji-pullovesi sisällä BPA:ta tai sitä läheisesti muistuttavia kemikaaleja. Muita BPA:sta vapaita vesiä ovat hänen mukaansa Voss, Evian ja Smart Water.

 

Ohjeistuksen mukainen annos on nauttia vähintään viiden päivän ajan 1,5 litran pullollinen vettä päivittäin. Enemmän tarvitaan mikäli alumiinimyrkytys on vakava. Exleyn mukaan paras tapa poistaa alumiini aivoista on nauttia pullollinen yhden tunnin aikana.

[2]Exley kertoo, että on kolme kaupallista pullovesimerkkiä, joiden pullon kylkeen on merkitty piin määrä milligrammoina (mg) litraa kohden. Fiji sisältää eniten piitä kolmesta merkistä. Kumpikaan meistä ei markkinoi Fijin tuotteita.

Piipitoisia mineraalivesiä voidaan käyttää dementian ehkäisyssä. Sitä voidaan tietenkin käyttää myös yhdessä kylmäpuristetun kookosöljyn kanssa pysäyttämään Alzheimer varhaisessa vaiheessa tai jopa saamaan oireet häviämään. Voit lukea kookosöljystä Alzheimerin taudin hoidossa täältä [3].

Alumiini poistuu virtsan mukana, kunhan piitä käytetään riittävästi. Yliannostuksen vaara on pieni, kunhan nauttii riittävästi vettä ja B1-vitamiini- ja kaliumtasot ovat kunnossa.

Lisää tietoa piistä

Pii auttaa pitämään huolta kaikkien tukikudosten, myös jänteiden ja rustojen, kollageenin elastisuudesta. Tämä lievittää kipua ja särkyä ja pitää yllä kehon liikkuvuutta. On myös osoitettu, että veren seerumin korkea piipitoisuus estää valtimoita kalkkeutumasta ja tukkimasta verisuonia.

Sepelvaltimoplakin aiheuttaja on vaihtunut kolesterolista seerumin kalsiumiin, joka ei imeydy luuainekseen. On yleisesti tiedossa, että piillä on tärkeä rooli luuaineksen muodostumisessa.

Ilman riittävää piitä, magnesiumia ja K2-vitamiinia kalsium ei sitoudu luuainekseen ja pysyy verenkierrossa kalkkeuttaen valtimoseinämien ja sydämen pehmytkudoksia.

Piin avulla luut pysyvät vahvoina ja sydän- ja verenkiertoelimistö terveenä. Näin ollen pii on välttämätön, ikääntymistä ehkäisevä mineraali, joka on paljon enemmän kuin vain kauneudenhoitomineraali. Muita hyviä piin lähteitä ovat korte, kurkku ja piimaajauhe.

Vaikka mainituista muista lähteistä olisi hyötyä edellämainituista syistä, niissä ei ole piihappoa ionisena suspensiona, joka läpäisee veri-aivoesteen, kuten mineraalivesissä.

 

Lähde: Realfarmacy [4]