”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

20 % Ison-Britannian rikkaimmista ovat juutalaisia

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,50
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

The Jewish Chronicle -julkaisun mukaan joka viides ökyrikas britti onkin itse asiassa juutalainen.

Rikkaimmat ”britit” eivät ole brittejä, selvisi Sunday Timesin tekemästä superrikkaiden kansalaisten selvityksestä. Maan 20 rikkainta juutalaista omistavat yhteensä noin 67 miljardia puntaa.

Kuten arvata saattaa, on Ison-Britannian talouseliitti haalinut omaisuutensa kokoon keinottelulla ja sisäpiirikaupoilla. Osake- ja kiinteistökeinottelijoiden lisäksi listalta löytyi esimerkiksi Venäjällä syntynyt juutalainen öljypohatta Roman Abramovich sekä Etelä-Afrikassa syntynyt timanttikauppias Nicky Oppenheimer. Abramovichia on syytetty lukemattomista talousrikoksista aina varkauksista ja lahjonnasta lähtien. 1990-luvulla hän voitti venäläisen ”alumiinisodan”, jonka aikana mafiamiehet tappoivat yli sata ihmistä. Oppenheimer on puolestaan yhdistetty ”veritimantteihin” ja raakoihin ihmisoikeusrikoksiin Afrikassa. Listan tuore juutalaisnimi Idan Ofer pakeni israelilaista verottajaa Eurooppaan.

Englantilaisoligarkkien listalta löytyy myös ”suomalainen” asekauppias- ja sionistisuvun vesa Poju Zabludowicz.

Useimmat Isossa-Britanniassa asuvat venäjänjuutalaiset rikastuivat Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen. 1990-luku oli mafian ja kasinotalouden aikaa. Oligarkit, joista huomattava osa on juutalaisia, rikastuivat, kun valtion omaisuus yksityistettiin. Vapaat markkinat johtivat rikollisjärjestöjen nousuun, eikä ihmishengellä ollut mitään merkitystä, kun oligarkit tekivät bisnestä. Nykyään he hallitsevat huomattavaa osaa koko Euroopan taloudesta ja käyttävät hyväksi pankkien korruptiota.

The Jewish Chronicle

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

4 Kommentit

 1. ”Idan Ofer pakeni israelilaista verottajaa Eurooppaan” Hahhah! 😀

  (0)(0)
 2. olisinpa minäkin syntynyt juutalaiseen sukuun niin en olisi täysi luuseri

  (0)(0)
 3. Ja nyt ovat ajamassa sotaa Venäjän kanssa

  ”So it’s a Zionist lobby group, whose Chairman, Poju Zabludowicz, also owns a US munitions company. He’s an arms dealer; a man whose Billions come from blood.”

  http://www.bnp.org.uk/news/national/exposing-warmongers

  (0)(0)
 4. Itse asiassa juutalaiset ovat luusereita, rahaa heillä kyllä taitaa olla mutta miten on tunne-elämän laita. Monetkin rikkaat ovat rikkaita vain siksi että he haluavat korvata tunne-elämän puuttumisen materiallisilla asioilla joita he saavat rahalla. Ei se todellinen elämä ole mitään ilman tunteita. Nyt on jopa tavallinen kansa menossa samaan suuntaan, sitä pienet perässä mitä isot edellä.

  (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*