- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

100 000 euroa veronmaksajien rahoja Suomen juutalaisille

Tammikuussa uutisoitiin, että Suomen juutalaiset olivat vaatineet valtiolta rahaa ”vainojen uhrien muistopäivän [1]” varjolla. Tuolloin esimerkiksi poliisiylijohtaja Paatero ei kuitenkaan lämmennyt ajatukselle [2]. Viikkoja kestäneen mediapainostuksen tuloksena hallitus on nyt silti päättänyt suostua juutalaisten vaatimukseen.

Vaikka Suomessa ei ole tapahtunut ainakaan kymmeniin vuosiin – jos koskaan koko historian aikana – vakavia juutalaisvastaisia rikoksia, on hallitus päättänyt tuhlata 100 000 euroa veronmaksajien varoja Helsingin juutalaisten ”turvallisuuteen”. Helsingin juutalaisyhteisö sai kokea sanallista arvostelua viime kesänä Gazan teurastuksen [3] vuoksi, sillä se on julkaisuissaan ja antamissaan haastatteluissa [4] asettunut tukemaan Israelia, joka syyllistyy väkivaltaan ja rasistiseen politiikkaan palestiinalaisia vastaan.

Juutalaisten itsensä mukaan tinkimätön sionismi johti muun muassa siihen, että noin puoli vuotta sitten Suomessa asuvan juutalaisen päälle syljettiin [5]. Tosin edes tätä ei ole voitu todistaa. Väitetyn sylkemisvälikohtauksen vuoksi juutalaisille on nyt luvattu myöntää 100 000 euroa ilmaista rahaa. Sylkeminen ja arvostelu kun voivat johtaa pahimmillaan Charlie Hebdo [6]–iskun kaltaiseen terrorismiin. On epäselvää, vaikuttiko päätökseen se, että pääministeri Alexander Stubbin suurin vaalirahoittaja [7] on juutalainen sionistimiljardööri Chaim ”Poju” Zabludowicz.

Hallituksen päätöstä on julkisuudessa puolustellut esimerkiksi kristillisdemokraattien Päivi Räsänen, joka viime kuussa vaati [8] julkisesti rahaa juutalaisille sekä ”antisemitismin pysäyttämistä”. Räsänen on kiihkeä sionisti [9], joka vastustaa Palestiinan valtion tunnustamista. Sen sijaan, että 100 000 euroa käytettäisiin koulujen kunnostamiseen, maanpuolustuksen ehostamiseen tai lastensairaaloihin, on sionistipoliitikon mielestä tärkeintä ajatella juutalaisten tarpeita. Päivi Räsäsen mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Suomi myöntää rahaa jonkun uskontokunnan turvallisuuden parantamiseen. Juutalaiset ovat poliittisessa erityisasemassa.

conservative friends [10]

Erityisasemasta nauttivat myös Ison-Britannian juutalaiset, sillä maan huippupoliitikot vaativat ”antisemitistien” eristämistä Internetistä. Juutalaisten lobbausjärjestöjen (esimerkiksi Conservative ja Labour Friends of Israel –järjestöt) voitelemat poliitikot ovat leimanneet julkisuudessa Israelin viholliset samaan kastiin seksuaalirikollisten kanssa. On kuitenkin ristiriitaista, että seksuaalirikollisanalogiaa käyttää työväenpuolue Labour. Labour on kautta historiansa ajanut pedofiilien ja raiskaajien asiaa, menneinä vuosikymmeninä täysin avoimesti [11]ja nykyisin peittelemällä järjestelmällisesti maahanmuuttajien tekemiä seksuaalirikoksia [12]. Vaikka Labour väittää edustavansa Britannian ”työläisiä”, ajaa se käytännössä juutalaisten sekä maahanmuuttajarikollisten asiaa.

Myös liberaalidemokraatit ovat lämmenneet ajatukselle sulkea Israel-kriitikot Internetistä. Poliitikkojen ja turvallisuusviranomaisten mukaan juutalaisvastaisuus nousi erityisen kuumaksi puheenaiheeksi Gazan teurastuksen vuoksi. Eliitin mukaan Israel-kriitikot sekoittavat tahallaan juutalaiset Israelin hallituksen politiikkaan. Jostain syystä kuitenkin Britannian tunnetut juutalaiset poliitikot sekä yhdistykset ovat antaneet tukensa Israelin politiikalle – myös juutalaisvaltion julmalle sodalle Palestiinan siviilejä vastaan. Ilmeisesti juuri tästä syystä aihe on niin arka, että kriittiset äänet tahdotaan väkisin eristää julkisesta keskustelusta.

Sananvapauden luvatussa maassa Saksassa [13] kehitys on tietysti valovuosia Isoa-Britanniaa edellä. Israel Today –lehden mukaan [14] saksalainen tuomioistuin on nyt linjannut, että antisionismi on antisemitismiä. Toisin sanoen Israelia kritisoivat ihmiset syyllistyvät nyt automaattisesti kiihottamiseen juutalaista kansanryhmää vastaan. Juutalaiset ovat ainut ryhmä, joka on tässä asemassa. Saksassa saa vaatia saksalaisen valtion tuhoa ja saksalaissiviilien murhaamista syyllistymättä mihinkään rikokseen. Näin vasemmistolaiset mielenosoittajat myös säännöllisesti tekevät.

Arthur "Bomber" Harris tunnetaan kyllästyspommituksista, joissa tapettiin satojatuhansia saksalaissiviilejä. [15]

Arthur ”Bomber” Harris tunnetaan kyllästyspommituksista, joissa tapettiin satojatuhansia saksalaissiviilejä.

Saksassa on laillista vaatia saksalaissiviilien joukkomurhaa... [16]

Saksassa on laillista vaatia saksalaissiviilien joukkomurhaa…

...Mutta Israelin sotarikosten vastustaminen on "kiihottamista kansanryhmää vastaan". [17]

…Mutta Israelin sotarikosten vastustaminen on ”kiihottamista kansanryhmää vastaan”.

Israel Todayn mukaan saksalaistuomari ampui viimein alas yleisen harhaluulon, etteikö Israelin valtion ankara kritiikki olisi automaattisesti juutalaisvihaa. 24-vuotias turkkilaistaustainen Saksassa asuva Taylan Can sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ajatusrikoksensa vuoksi.

Can oli osoittamassa viime kesänä Essenin kaupungissa mieltään Gazan kansanmurhaa vastaan. Tuomarin mukaan hän syyllistyi ”rikokseen” puhumalla tuomitsevaan sävyyn sionisteista. Tuomioistuimen mielestä Gazan kansanmurha ei ollut pätevä syy olla vihainen koko Israelin valtiolle ja sen ystäville – syynä Canin raivoon täytyi olla siis patologinen antisemitismi. Israel Today kertoo, että Euroopan juutalaisjärjestöt ovat ”ylistäneet” oikeuden päätöstä kieltää Israelin kritisointi.

…Mutta eihän Euroopan juutalaisilla järjestöillä pitänyt olla mitään tekemistä Israelin valtion kanssa!?

 

Lue myös:

Ranskan veronmaksajilta kymmeniä miljoonia dollareita Amerikan juutalaisille [18]
Juutalaisjärjestöt: Euroopassa liikaa sananvapautta [19]
Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana [20]