Psykiatrit: ”Toisinajattelijat ovat mielisairaita”

Korruptio ja poliittiset intohimot rehottavat modernissa psykiatriassa. Nyt ne, jotka kritisoivat länsimaista yhteiskuntaa ja vallanpitäjiä, leimataan mielisairaiksi.

Yhdysvaltalaisen mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöiden diagnoosijärjestelmä DSM:n mukaan ei ole tervettä esittää poikkeavia mielipiteitä. ”Sairauden” nimi on ODD (oppositional defiant disorder), eli suomeksi uhmakkuushäiriö. DSM:n mukaan ”häiriöstä” kärsivät ovat tottelemattomia, mahdollisesti vihamielisiä ja liian itsenäisiä. Tautia verrataan ADHD-häiriöön. ADHD:n keksi juutalainen psykiatri Leon Eisenberg, joka myönsi kuolinvuoteellaan taudin olevan huuhaata.

Koska ODD on määritelty todella löyhästi, melkein mitä tahansa voidaan pitää sen ”oireena”. Huutaako lapsi? Tappeleeko hän sisarustensa kanssa? Eikö hän suostu kuuntelemaan äitiä tai opettajaa? Pitäisikö ärsyttävä käytös lopettaa lääkityksellä?

Lapset ovat luonnostaan uhmakkaita ja ainut oikea lääke siihen on kasvatus ja kurinpito. Sitä paitsi myös lapsilla ja nuorilla voi olla hyvin perusteltuja mielipiteitä, jotka eivät vastaa auktoriteettien ajatuksia. Ehkä toisinaan on hyvä uhmata opettajaa. Ihmisiä on menneinä vuosisatoina tuomittu jopa kuolemaan ”kerettiläisten” mielipiteiden vuoksi. Monella maailmankuvaamme uudistaneella tiedemiehellä olisi varmasti diagnosoitu ”ODD”.

Liberaalien kanssa eri mieltä olevat ovat "sekopäitä".
Liberaalien kanssa eri mieltä olevat ovat ”sekopäitä”.

Vaarallisen ODD-diagnoosista tekee se, että sitä voidaan soveltaa poliittisesti. Toisinajattelijoista ja sananvapauden puolustajista voidaan tehdä naurunalaisia leimaamalla heidät mielipuoliksi. Vain eliitti ja eliittiä seuraavat ”kunnon kansalaiset” ovat terveitä. ODD:ssa kohtaavat Mika Isidor Illman ja medikalisaatio. Ilmiö on surullisen tuttu muun muassa kommunistisesta Kiinasta sekä Neuvostoliiton ajoilta. Neuvostoliitossa kukaan ei joutunut leirille rikosnimikkeellä poliittinen harhaoppisuus. Sitäkin useampi poliittinen vihollinen sai sen sijaan menolipun liitteenä hullunpaperit.

Poliittisen eliitin lisäksi ODD-huijauksesta hyötyy psykiatreja voiteleva lääketeollisuus. Jos lapsi huutaa, niin äkkiä apteekkiin!

Natural News

11 kommenttia

  1. No tässäpä taas uusi diaknoosi ja lääketeollisuudelle jälleen ENNÄTYS SUURI rahasammonlähde. Sillä meitä toisinajattelijoita on todella suuri ”lauma” ja lisää tulee kun tietoisuus oikeista asioisden hoidoista lisääntyy. Se on kyllä ihan totta että jos aikoo saada lapsistaan kunnon kansalaisia niin rajat ja rakkaus ovat ne ekat A ja O konstit. Tähän nykyajan välinpitämättömyydestä johtuvaan sairaus ja lääkekierteeseen johon moni lapsi on aikuisten välinpitämättömyyden takia joutunut. Neuvola ja lääkärikunnallakin pitäisi olla jonkinlaista ajattelukykyä mistä kaikesta voi olla kysymys kun lapsen käyttäytyminen menee yli äyräiden ja uskallusta pitäisi olla antamaan neuvoja kasvatuksessa jos sitä ei aikuisella itsellään ole. Mielestäni se velvollisuus pitää olla myös muilla lähipiiriin kuuluvilla sillä se on pitkässä juoksussa lapsen omaksi eduksi. Tietysti sillä kriteerillä että toimitaan oikeudenmukaisesti.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Et voi olla tosissasi? Joku roti tuohon vanhempien syyllistämiseen ! Ennen vanhaan siihen hyvään aikaan epileptikot köytettiin kettingillä navettaan koska heitä pidettiin riivattuina.
    ADHD on neurologinen sairaus tai poikkeavuus ihan kuinka tahdotte.
    ADHD on synnynnäinen ominaisuus ! On julmaa ja moukkamaista kirjoittaa asiasta josta ei mitään tiedä.
    Teidän mielestä varmasti myös autismi ja diapetes ovat vanhempien huono kasvatuksen tulosta?
    Aivan varmasti olette myös sitä mieltä että hydrokefalus ja skolioosi johtuvat odottavan äidin vääränlaisesta nukkumis asennosta raskaus aikana.
    Ihan tosissani pyydän teitä arvon tuomareita miettimään mielessänne kaikkia niitä neurologisista häiriöistä kuten ADHD, asberger, tourette tai autismi kärsivien lasten äitejä ja isiä joita te katsotte oikeudeksenne arvostella! Sietäisitte hävetä !

    Tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriöllä (ICD-10 F90, entinen MBD eli lievä aivotoiminnan häiriö) viitataan toimintakykyä alentaviin tarkkaavaisuus- eli keskittymishäiriö ADD:hen (attention deficit disorder) sekä aktiivisuuden ja tarkkavaisuuden häiriö ADHD:hen (attention deficit and hyperactivity disorder).[2][3] Aktiivisuuden häiriöllä viitataan hyperaktiiviseen käytökseen ja impulsiivisuuteen, joita esiintyy etenkin poikalapsilla.[4] Osalla potilaista esiintyy pelkkää ylivilkkautta ja impulsiivisuutta ilman tarkkaavaisuuden ongelmia. Lyhenne AD/HD viittaa kaikkiin edellä mainittuihin häiriöihin.
    AD/HD:n oireet johtuvat nykykäsityksen mukaan aivojen energiavajeesta. Aivojen puutteellinen verenkierto johtaa hapen ja glukoosin puutteeseen aivojen eri osissa[5], mikä näkyy muun muassa vireystilan ja työmuistin heikkenemisenä. Lisäksi AD/HD-potilaiden aivoissa on havaittu puutetta dopamiinista, jonka tehtävänä on edistää vireyttä ja motivaatiota, tehostaa oppimista, säädellä tunteita ja tahdistaa ihmisen sisäistä kelloa.[6][7][8][9] ADHD:hen liittyvän ylivilkkauden ja elämyshakuisuuden ajatellaan johtuvan siitä, että ihminen yrittää nostaa aivojensa vireystilaa aktiivisen toiminnan ja voimakkaiden aistiärsykkeiden avulla.
    Noin 70 prosentilla AD/HD-potilaista esiintyy liitännäisoireena unettomuutta ja päiväaikaista väsymystä.[10] Myös oppimisvaikeudet ovat yleisiä.[11]
    Tutkijat ovat erimielisiä siitä, kuinka usein AD/HD:hen liittyy niin sanottuja toiminnanohjauksen häiriöitä ja kuuluvatko ne AD/HD:n ydinoireisiin. Erimielisyydet johtuvat todennäköisesti siitä, että toiminnanohjauksen häiriöillä voidaan tarkoittaa hyvin erilaisia asioita.[12]
    Tarkkavaisuushäiriöt ovat yleisimmin diagnosoituja neurologisia poikkeavuuksia, sillä niitä esiintyy jopa 3–6 prosentilla suomalaisista lapsista.[10] Tarkkavaisuushäiriötä pidettiin aikaisemmin ensisijaisesti lastentautina. Oireet lievenevät osalla aikuistumisen jälkeen, mutta niitä jää eri arvioiden mukaan kuitenkin 50–70:lle prosentille aikuisista. ADD tai ADHD diagnosoidaankin yhä useammin aikuisilta.[10] Kansainvälisten tutkimusten perusteella voi arvioida, että Suomessa on 50 000–100 000 ADHD-oireista kärsivää aikuista.[13] Häiriö on liitetty tyypillisesti poikiin ja miehiin, mutta viimeisimpien tutkimusten mukaan ADHD on lähes yhtä yleinen naisilla.lähde?
    AD/HD-oireet lisäävät huomattavasti alisuoriutumisen, köyhyyden, vakavien onnettomuuksien, ahdistuksen, masennuksen ja itsetuhoisuuden riskiä.[14] AD/HD-ihmisiä voidaan tukea esimerkiksi neuvonnalla ja henkilökohtaisella ohjauksella. Lääkkeet tuovat joillekin potilaille suurta helpotusta oireisiin, mutta hoidon positiiviset vaikutukset katoavat useimpien tutkimusten mukaan pitkällä aikavälillä.[15]

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
      1. Siis kenen kofeiinin käytöstä? Lapsellani on ADHD en juonut kahvia tai energiajuomia raskaus aikana. Miten pieni lapseni olisi tätä kofeiinia saanut? En usko että ainakaan yleisesti lapset suomessa myöskään isenäisesti kahvittelevat kovin pieninä, ADHD epäilyhän usein herää jo päiväkoti iässä 3v eteenpäin.
        Vielä lisäisin ettei lapseni ole tuolloin eikä myöhemminkään nauttinut energiajuomia.

        Plusääni(0)Miinusääni(0)
          1. Kofeiinin tiedetään aiheuttavan mielenterveysongelmia. Niitä löytyy psykiatrian tautiluettelostakin. Asiantuntijoiden arvioiden mukaan mielenterveysongelmia oilmaantuu noin 20% käyttäjistä, tai 10% kokonaisväestöstä, joka olisi Suomessa yli ½ miljoonaa.

            Uusimmassa DSM tautiluettelossa mainitaa tulevaisuuden tutkimuskohteena kofeiinin käyttöhäiriö.

            Jos olet sitä mieltä, että kofeiini ei aiheuta mielenterveysongelmia, niin valita asiasta niille tutkijoille, jotka ovat tutkineet asiaa. Ei se minun keksintöni ole. Tiedettykin jo vuodesta 1894, jolloin dokumentoitiin ensimmäinen tapaus, jossa kahvinjuonti aiheutti vaikean mielisairauden ja neurologisen sairauden kaltaisen tilan.

            Linkkejä tutkimuksiin on blogissani tarpeeksi, ja kofeiinin pois jättäminen ja jäämien pihdistaminen kehosta on parantanut monia mielenterveysongelmaisia. Palautetta tulee tasaisesti.

            Plusääni(0)Miinusääni(0)
        1. Kofeiini kertyy elimistöön dimetyylivirtsahappona. Kofeiini sitoo dimetyylivirtsahappoa kudoksiin, ja kun saannin lopettaa, alkaa dimetyylivirtsahappo vapautua kudoksista verenkiertoon.

          Sen vaikutukset ovat samantapaiset, kuin kofeiinilla, joiltakijn osin vahvemmat, joioltakin heikommat, mutta sitä sikiön elimistössä on jos äiti on käyttänyt kofeiinia ennen raskautta säännöllisesti.

          Kofeiini toimii stressihormonien välityksellä, joten se voi aiheuttaa aivojen kehityksessä vaurion, joka aiheuttaa oireita. Mikäli vaurio on tarpeeksi vakava, voi seurauksena olla keskenmeno.

          Muutkin keskushermostopiristeet voivat olla ADHD:n aiheuttajana. Tunnen yhden tapauksen, jossa äiti käytti amfetamiinia raskausaikana.

          Plusääni(1)Miinusääni(1)
  3. Tämä on jo arkipäivää Suomessa. Kun kerroin lääkärille, että olen ryhtynyt tutkimaan kofeiinin pitkaikaiskäytön terveysvaikutuksia, ja että olen löytänyt tutkimuksen, jossa todetaan kofeiinin kertyvän elimistöön, sain välittömästi diagnoosiksi ”paranoidi skitsofrenia” ja jouduin 18 vrk suljetulle pakkolääkitykseen.

    Siellä minulle jankutettiin, että kofeiini ei kerry elimistöön, ja että on epänormaalia, että maallikot ovat kiinnostuneita lääketieteestä. ”mielipiteeni” kofeiinin kertymisesti oli kuulemma ”lääketieteen mielestä epäsopiva”.

    Blogissani on juttu kofeiinin kertymisestä, ja siellä on linkit joissa todetaan kolemssa tutkimuksessa täysin yksiselitteisesti, että kofeiini kertyy lähes täydellisesti elimistöön.

    Tutkimukseni ja blogini uhkaavat kofeiini. ja lääketeollisuutta, koska kofeiinin kertyminen aiheuttaa yli 80 sairaanhoitokuluista. Asian tuominen julkisuuteen ajaisi valtaosan lääketeollisuudesta konkurssiin ja kaataisi USA:n talouden ja aiheuttaisi muutenkin yleismaailmallisen perkeleellisen kriisin.

    Pahinta tässä on se, että myös muut toisinajattelijat uskovat mielummin virallista auktoriteettia, kuin tämän auktoriteetin mielisairaakisi leimaamaa toisinajattelijaa, tämä siitä huolimatta, että toisinajattelija pystyy todistamaan kantansa oikeaksi tieteellisillä tutkimuksilla, lääkärit taas eivät.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  4. Hah, kiva kuulla että sairastankin ODD-sairautta. Minä kun kuvittelin olevan fiksua, että yritin itse päätellä ja selvitellä asioita, sen sijaan että uskoisin ja hyväksyisin kaiken mitä ’viralliset’ tahon meille tuputtavat.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  5. Jos syystä tai toisesta on kiinnostunut oman tai toisen hyvinvoinnin asioista niin toteamus ”potilas on itse oman sairautensa paras asiantuntija” ei ole kaukaa haettu ja siksi kaikki ulkopuoleta oikeana hoitona tuleva ammattilaisen tai aktiivisen ihmisen antama informaatio ei osu koskaan 100% nappiin.

    Oman sairautensa suhteen aktiivisesti toimiva potilas voi kriittisellä suhtautumisella saada silti uusia ehkä ratkaiseviakin polkuja sairautensa hoitamiseksi tai jopa lopettamiseksi virallisen- ja vaihtoehtoisen lääketieteen parista. Lisäksi vertaisryhmiin hakeutuminen on erittäin tehokas tapa lähestyä onnistuneita hoitomuotoja kohtaan.
    Suurin ratkaisujen etsimistä haittaava ongelma on virallisen lääketieteen ”jumalina” toimivien lääkärien ja asiantuntijoiden aiheuttama haitta kun he mustasukkaisesti puolustavat omaa ”seurakuntaansa” ja täten syrjivät, alistavat, halveksuvat yksipuolisesti kaiken muun tiedon jota he eivät ole hyväksyneet oman ”seurakuntansa” kautta. Tämä on tietenkin virallisten lääkärien virallinen keino puolustautua hoitovirheitä vastaan kun ”virhettä ei ole tapahtunut”.

    Toisaalta tämä on yksi vallankäytön tapa joka ei kuuluisi puhdasmieliseen yksipuoliseen ihmisen parantamistoimiin mutta haittaa vakavasti ja on varmasti tappanut tuhansia ihmisä tälläisen uskonnonomaisen vallankäytön piikkiin jota virallinen lääketiede edustaa.

    Ts. sairauden hallintaoikeus kuuluu lähtökohtaisesti potilaalle ja on kuitenkin aina viime kädessä hänen vastuullaan. Näin ollen tiedon hankkimisen- sekä TOTAALISEN hoitovastuun antaminen jollekin ed. mainitulle instanssille tai sen edustajalle ei ole viisasta eikä tietenkään tehokasta ”kaikkien keinojen käyttöä”.
    Yksiselitteinen puhdas hoitovastuu sisältää parhaiden valintojen käyttöönoton lisäksi jatkuvaa kriittisyyttä ja avoimuutta käytettäville menetelmille jotta hoito yleensäkin kehittyisi kohti täydellisyyttä (jota ei koskaan saavuteta). Huonona puolena on vakavien virheiden aiheuttamien vaurioiden vastuu jota vastaan on helpompi puolustautua porukalla.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  6. No tämä selvä. Minulla vissiin on kymmensuuntainen mielialahäiriö kun en mitenkään jaksa niellä tätä multikulttuurista juutalaispaskaa. Varmaankin täytyy pyytää peratsiinit.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat