Rokote – pelastus vai surma?

Vuosisatojen ajan tiedettiin, että jos sinulla on flunssa, sinun on parasta mennä vuoteeseen, lepäillä ja syödä terveellisesti kunnes kuume on ohi. Muutaman päivän päästä palaat normaalielämään. Näin oli satoja vuosia, tämä oli ainoa hoito.

Nyt meille vakuutetaan, että flunssa on tappava ja ettet selviä siitä ilman rokotetta.

Eteläisessä Aasiassa elää noin kolme miljardia ihmistä. Lintuinfluenssaepidemia tappoi – jos tappoi – alle 10 000 henkilöä kymmenessä vuodessa. Tämä tarkoittaa 0,00000003 % tapausta vuodessa.

Tilastollisesti ei siis voida todistaa taudin olevan pandeeminen, tarttuva ja kauhistuttava.

Meille kerrottiin myös, että muuttolinnut kuljettavat lintuinfluenssan Eurooppaan.

Linnut muuttavat etelästä pohjoiseen, eivät idästä länteen ja takaisin itään.

Lääketiede voi näemmä muuttaa jopa muuttolintujen lajityypillisen käytöksen.

Sama tarina on sikainfluenssan kanssa. Ensin se oli meksikolainen kanta, sitten amerikkalainen. WHO:n ja lääketieteellisen yhteisön mukaan koko planeetan selviytyminen oli vaakalaudalla. Lopulta kuolleita oli lintuinfluenssan uhrejakin vähemmän.

Pandemiabisnes

Jo vuonna 2006 Maailman terveysjärjestö WHO järjesteli vuotta 2010 pandemiavuodeksi, ja amerikkalainen laboratorio Medimmune patentoi sarjan uusia flunssaviruksia: H1N1, H2N2, H3N1, kokonaisen joukon flunssaviruksia, ja tämä patenttihakemus jätettiin 9. päivä elokuuta vuonna 2007, kolme vuotta ennen niin kutsuttua pandemiaa.

Ensimmäinen erä valmiita rokotteita tuotettiin vuonna 2009 Meksikossa Sanofi SARL:in toimesta, presidentti Nicolas Sarkozyn suopean silmän alla.

Flunssa nimettiin sikainfluenssaksi, kenties siksi, että se kuulostaisi likaiselta ja pelottavalta.

Kaikki oli valmiina vuoden 2010 pandemiaa varten.

Ja kun pandemia julistettiin WHO:n toimesta, kaikki WHO:n jäsenmaat olivat velvollisia ostamaan oman osuutensa rokotteista; taloudellinen menestys tuotteelle oli taattu.

Paikallinen media hoiti oman osuutensa hyvän sanoman levittämisessä.

Rokote ei ole ratkaisu

Oikeastaan ainoa rokote, jolle olisi käyttöä, olisi rokote hyväuskoisuutta vastaan. Ihmisten tulisi ymmärtää, että jokainen uusi rokote johtaa uuden taudin ilmestymiseen, ja että jokaiselle uudelle taudille kehitellään uusi rokote tai muu hoito.

Kyseessä on puhdas bisnesajattelu.

Jos kyseessä olisi pelkkä raha, se voisi olla jopa huvittavaa, kaikki tuo huiputus – niitä maailmaan mahtuu. Valitettavasti rokotteiden kanssa pelissä on enemmän. Tilastot ja laskelmat osoittavat, että rokotteet ovat mahdollisesti tappaneet enemmän ihmisiä kuin kaikki ihmiskunnan käymät sodat yhteensä. Vietnamissa kuoli enemmän sotilaita rokotteisiin kuin taisteluissa.

4 kommenttia

  1. ”Vietnamissa kuoli enemmän sotilaita rokotteisiin kuin taisteluissa.” No höpönpöppöä. Ton tason väitteet vaatis jo vähän faktaakin, toivottavasti artikkelin lukijat on rokotettu hyväuskoisuutta vastaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Kun vedotaan tilastoihin ja laskelmiin, niin toimittaja voisi lisätä linkit tuloksiin tai edes tutkimusten nimet, jotta valistunut lukija voisi tarkastaa faktat. Tuo lintujen muuttotaipumus vain pohjois-etelä- suunnassa on täyttä höpönlöpöä. Esim. kivitasku matkustaa Euraasiasta Afrikkaan, joka enemmänkin länsi-itä- suunnassa tapahtuvaa muuttoa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. ”amerikkalainen laboratorio Medimmune patentoi sarjan uusia flunssaviruksia: H1N1, H2N2, H3N1, kokonaisen joukon flunssaviruksia, ja tämä patenttihakemus jätettiin 9. päivä elokuuta vuonna 2007, kolme vuotta ennen niin kutsuttua pandemiaa.”

    Siis patentoi viruksia, vai virusten käyttämistä rokotteen tietyssä valmistamismenetelmässä?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  4. Juttu on ihan ok, mutta US Patent officen sivulta en saanut kyseisiä patentteja näkyviin. Saattaa olla hakijan puutteellisesta hakutaidosta kyse, mutta olisi silti kiva nähdä nuo ja niiden numerot. Myönnetyt patentit eivät tiettävästi ole salassapidettäviä, näistähän ei tiedä vaikka olisivatkin.
    Ja kevennykseksi Hiihtokisakauden taas lähestyessä kannattaa syventyä pohtimaan aihetta: Metrinen piikki perseessä, uhka vai mahdollisuus

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat